Lectia Japoneza de la "Romania, te iubesc!" a fost pe primul loc in topul audientelor

Lectia Japoneza de la  Romania, te iubesc!  a fost pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, audiente, ProTV,
Data: 06 Martie 2017
Pe 4 martie s-au implinit 40 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai devastator seism cu care s-a confruntat Romania in ultimul timp. 

Pentru a vedea ce s-a schimbat in societatea romaneasca, cat de pregatit este statul pentru a face fata unei astfel de situatii, Rares Nastase a realizat un reportaj extraordinar luand ca exemplu Japonia, o tara care este lovita constant de cutremure si care a invatat sa se dezvolte, astfel incat oamenii sa fie in siguranta.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de aproximativ 800.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 6.8 puncte de rating si 21.9% share.

Telespectatorii au putut vedea ce solutii au gasit inginerii constructori japonezi, cum s-au implicat activ autoritatile pentru a pregati populatia si cum un efort comun din partea statului, al autoritatilor si a cetatenilor poate salva vieti in cazul unul sesim cu o putere mare. Pe cealalta parte, in Romania se construieste dupa bunul plac, fara masuri de siguranta in cazul unui seism, iar sute de cladiri deja existente sunt un pericol pentru cetateni. Procedura clara in cazul unui astfel de eveniment devastator lipseste cu desavarsire din obiectivele autoritatilor. Telespectatorii pot afla mai multe despre acest subiect in materialele ce fac parte din campania Stirilor Pro TV, Exista viata dupa cutremur – Lectia Japoneza, care pot fi urmarite in cadrul principalelor jurnale de stiri. 

Duminica aceasta, pe 12 martie, de la ora 18:00, Cosmin Savu, corespondent special Stirile Pro TV, le arata telespectatorilor Circuitul banilor – dosarul Monaco, un reportaj despre personaje controversate, oameni de afaceri care au ales sa isi mute averile, mai mult sau mai putin muncite, peste hotare, dar si despre oamenii care muncesc cinstit in Monaco.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

FULLSCREEN
Lectia Japoneza de la "Romania, te iubesc!" a fost pe primul loc in topul audientelor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO