Lecții de autoapărare cu George Piștereanu. Actorul ne arată ce să facem dacă suntem atacați

Lecții de autoapărare cu George Piștereanu. Actorul ne arată ce să facem dacă suntem atacați
Data: 12 Decembrie 2018
”Băiatul rău” al filmului românesc, care în prezent filmează pentru superproducția ”VLAD”, este expert în tehnici de autoapărare.

George Piștereanu, acest ”băiat rău” al filmului românesc, cum a fost supranumit, este pasionat, pe lângă motoare, de Krav Maga, o artă marțială de autoapărare, cu tehnici executate rapid și eficient, care a fost folosită prima oară de forțele de securitate israeliene.

Citește și: George Piștereanu, despre superproducția ”VLAD”: ”Este un gen de serial care nu s-a mai făcut la noi”

Într-un video marca protvplus.ro, George Piștereanu face o scurtă demonstrație, alături de reporterul PRO TV Cătălina Oprea, în care ne explică cum să ne apărăm în cazul în care suntem atacați. 


 

”Agresivitatea pe stradă este, a fost și va fi dintotdeauna. Este un stil de viață”. 

În primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”, care se va difuza la PRO TV, George Piștereanu este, aparent, unul dintre ”băieții răi”, care lucrează la un cazinou din centrul Bucureștiului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #)George Pistereanu (@george_pistereanu) on

Superproducția ”VLAD” marca PRO TV, o poveste despre trădare, iubire, răzbunare și putere, cu o desfășurare de forțe impresionantă, îi are în distribuție pe Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO