Legea darii in plata va fi dezbatuta, duminica, la Dupa 20 de ani

Legea darii in plata va fi dezbatuta, duminica, la Dupa 20 de ani
Citeste mai mult despre: Dupa 20 de ani, ProTV,
Data publicarii: 04 Martie 2016
Data actualizare: 04 Martie 2016
In aceasta duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte ii are invitati in platoul emisiunii Dupa 20 de ani pe deputatul Daniel Zamfir si viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, pentru a dezbate legea darii in plata. 

Proiectul de lege propus de Daniel Zamfir a dat nastere multor controverse si a creat confuzie in randul cetatenilor ce isi doresc sa isi cumpere o casa prin credit bancar. 

Cristian Leonte isi doreste sa afle mai multe despre conceptul legii, cum functioneaza si cui se adreseaza, dar si care sunt argumentele Guvernului, ale bancilor pe de o parte, ale initiatorului si clientilor pe de alta parte.

Care vor fi efectele, atat asupra clientilor, prezenti si viitori, cat si asupra conditiilor de creditare, ce argumente pro si contra exista in privinta includerii imobilelor din programul Prima Casa in categoriile afectate de lege, dar si care sunt efectele mai largi asupra pietei si investitiilor, acestea sunt doar cateva intrebari care vor incerca sa isi gaseasca raspunsuri lamuritoare in aceasta duminica, numai la PRO TV.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies