Lena Headey (Cersei) s-a iubit cu un actor din Urzeala tronurilor, dar s-a despărțit de el cu scandal

Lena Headey (Cersei) s-a iubit cu un actor din Urzeala tronurilor, dar s-a despărțit de el cu scandal
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Actrița britanică Lena Headey (45 de ani) s-a despărțit de iubitul ei în timpul filmărilor pentru serialul Urzeala tronurilor. Ea a cerut regizorilor să nu mai apară în niciun cadru alături de bărbatul care are un rol important în film.

Lena Headey, care o joacă pe malefica Cersei, s-a iubit pe durata a câtorva sezoane cu Jerome Flynn, actorul care-l interpretează pe Bronn, bodyguardul lui Tyron Lannister. Cei doi s-au depărțit cu scandal în timpul filmărilor, scrie The Sun, iar actrița a refuzat să mai apară în vreun cadru alăruri de el.

Surse din anturajul echipei de filmare au dezvăluit pentru ziarul britanic că relațiile lor extrem de tensionate de la filmări au pus în pericol întregul serial.

„Lena și Jerome nu au filmat împreună din cauza unei despărțiri cu scântei. Au ținut toată situația asta la secret, dar a fost o relație turbulentă și jenantă pe platoul de filmare. Lena le-a spus chestia asta prietenilor ei de încredere. Se pare că-l urăște cu adevărat”, au spus sursele ziarului.

Jerome Flynn și Lena Headey. FOTO: capturi video HBO

Conform acestora, despărțirea a avut loc în anul 2014, în timpul filmărilor pentru sezonul 5 al serialului.

Citește și: Fanii seriei Urzeala tronurilor vor refacerea sezonului 8. „Filmul merită un final care să aibă sens”

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2002, însă au negat că formează un cuplu. 

„Nu formăm un cuplu în acest moment, oamenii care ne-au văzut împreună s-au grăbit cu concluziile. Dar nu pot să exclud o relație cu ea”, spune Jerome în 2003. 

Lena Headey a fost căsătorită cu muzicianul Peter Loughran între 2007 și 2013, an în care au divorțat. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Wylie (9 ani). În iulie 2015, Lena a născut al doilea ei băiat, în urma relației cu iubitul ei de atunci, regizorul Dan Cadan. Cei doi s-au căsătorit abia în 2018.

Jerome Flynn (56 de ani) nu a fost căsătorit niciodată și nu are copii.

Vezi și: Detalii despre sezonul 2 de VLAD, serialul de senzație de la PRO TV! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies