Leonardo DiCaprio a împlinit 44 de ani. Ce s-a întâmplat la petrecerea cu 500 de invitați

Leonardo DiCaprio a împlinit 44 de ani. Ce s-a întâmplat la petrecerea cu 500 de invitați
Data publicarii: 12 Noiembrie 2018
Data actualizare: 12 Noiembrie 2018
În weekend, Jennifer Aniston și Gwyneth Paltrow, două foste iubiri ale lui Brad Pitt, au participat la petrecerea dată în cinstea lui Leonardo DiCaprio.

Actrițele, cu care Brad Pitt a avut în trecut o relație sentimentală, s-au întâlnit în Beverly Hills pentru a-l sărbători pe prietenul lor, Leonardo DiCaprio, care în weekend a împlinit 44 de ani.

Citește și: Iubita lui Leonardo DiCaprio, o zeiță pe plajele din Italia. Cum au fost fotografiați cei doi

Cele două au fost zărite stând împreună și vorbind în mai multe rânduri. Cu toate acestea, actrițele nu au avut ocazia să dea peste fostul lor iubit, Brad Pitt fiind unul dintre marii absenți la petrecere.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@anistontoday) on

Printre cei 500 de invitați la petrecerea lui Leonardo DiCaprio, s-au numărat Alex Rodriquez, Tobey Maguire, Andy Garcia, Jonah Hill, Rita Ora, Jay Z și Beyonce, Robert DeNiro, Al Pacino, Kate Beckinsale, Naomi Campbell, FKA Twigs. 

Petrecerea a avut loc la un club privat, cu circuit închis, numit Spring Place, conform People Magazine. Leonardo a început seara cu un eveniment restrâns, o cină intimă ținută pe terasa clubului, cu doar 50 dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, inclusiv Oprah Winfrey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Conform revistei People, Beyonce și Jay-Z au stat toată noaptea la o masă, lângă ringul de dans. Sacha Baron Cohen și creatorul ”Seinfeld” Larry David au băut în fața clubului, în timp ce Chase Crawford a dansat și a glumit toată seara alături de cumnatul său Tony Romo.

Leonardo, care est faimos pentru petrecerile sale fastuoase, a avut un tort uriaș, cu glazură albastră, pe care scria ”L44”, conform E!News.

Foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies