Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, vedetele festivalului de la Cannes cu noul film al lui Tarantino

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, vedetele festivalului de la Cannes cu noul film al lui Tarantino
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Martie 2019
Data actualizare: 21 Martie 2019
Leo DiCaprio și Brad Pitt fac cuplu pe marile ecrane pentru prima dată, în pelicula Once Upon a Time in Hollywood a lui Quentin Tarantino.

Era și timpul ca cei doi mari actori să ajungă pe același platou de filmare, iar meritul este al lui Quentin Tarantino. Regizorul american își va duce cea mai nouă creație la festivalul de film de la Cannes, acolo unde acum 25 de ani câștigase mult-râvnitul Palme d’Or cu Pulp Fiction.

Once Upon a Time in Hollywood (A fost odată în Hollywood) este o poveste plasată în anul 1969, în care DiCaprio joacă rolul unui fost star TV care încearcă din răsputeri să devină celebru în cinematografia ultimilor ani ai Epocii de Aur de la Hollywood. 

Brad Pitt joacă rolul dublurii sale, cascadorul de meserie care se agață de același vis de mărire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


„Am lucrat la acest scenariu vreme de cinci ani, locuind în ținutul Los Angeles mare parte din viața mea, inclusiv în 1969, când aveam 7 ani. Sunt foarte încântat că spun această poveste, a unui Los Angeles și a unui Hollywood care nu mai există azi”, a spus Tarantino, conform The Guardian.

Primul trailer al filmului a fost lansat zilele trecute. Aruncă un ochi mai jos!

Nume mari în distribuție

Leo DiCaprio și Brad Pitt nu sut singurii actori legendari distribuiți de Tarantino în acest film. În peliculă mai joacă Al Pacino (Marvin Schwarzs), Margot Robbie (Sharon Tate), Luke Perry (Scott Lancer), Dakota Fanning (Squeaky Fromme) și Kurt Russell.

Quentin Tarantino este un regizor care a preferat să dea lovitura cu filme bune, de aceea nu a făcut decât opt pelicule de cinema până acum. Once Upon a Time in Hollywood, al nouălea său film, se anunță un mare succes la Cannes, dar și la Globuri și la Premiile Academiei Americane de Film. Lansarea oficială este programată la 26 iulie 2019, în SUA. 

Ca regizor, Quentin Tarantino are cinci statuete Oscar (Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Django Unchained și The Hateful Eight), cinci Globuri de Aur (aceleași filme) și șase premii BAFTA (aceleași filme).

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies