Leonardo DiCaprio si Brad Pitt vor juca pentru prima oara in noul film al lui Tarantino

02 Martie 2018, 09:36

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt vor juca pentru prima oara in noul film al lui Tarantino
Brad Pitt si Leonardo DiCaprio vor juca in filmul lui Quentin Tarantino despre crimele familiei Manson. 

"Filmul care va fi intitulat Once Upon a Time in Hollywood isi are actiunea in 1969, in Los Angeles, la "inaltimea hippy-ului Hollywood", a declarat Tarantino.

Leo il va juca pe Rick Dalton, o fosta celebritate a unei serii de televiziune occidentala, in timp ce Brad va fi Cliff Booth, cascadorul lui Dalton, conform Deadline. 

S-a confirmat ca ambele personaje "se lupta sa faca acest Hollywood ceva de nerecunoscut." Cu toate acestea, Rick are o vecina foarte apropiata, Sharon Tate. Tate a fost model si actrita, casatorita cu regizorul Roman Polanski. Ea a fost ucisa cu brutalitate la ea acasa de membrii familiei Manson. 

Aceasta este prima data cand Brad si Leo vor aparea impreuna intr-un film de lung metraj, fara a lua in calcul reclama cazinoului Macau al lui Martin Scorsese. 

Tarantino nu mai lucreaza cu The Weinstein Company, ci colaboreaza cu Sony. 

Tarntino a declarat: "Am lucrat la acest scenariu timp de 5 ani si am trait cea mai mare parte a vietii mele in Los Angeles, inclusiv in 1969, cand aveam 7 ani. Sunt foarte incantat sa spun aceasta poveste despre LA si un Hollywood care nu mai exista si nu am putut fi mai fericit cu teama dinamica a lui DiCaprio si Pitt ca Rick si Cliff."

Potrivit comunicatelor de presa, Tarantino doreste ca Margot Robbie sa joace rolul lui Sharon Tate in film, desi se spune ca a fost luata in considerare si Jennifer Lawrence. 

"Charles Manson a murit in noiembrie anul trecut la varsta de 83 de ani. Sanatatea sa s-a deteriorat constant de ceva timp. In ianuarie 2017 a fost spitalizat pentru sangerari intenstinale severe si desi s-a constatat ca avea nevoie de o interventie chirurgicala, a fost considerat prea slab de catre medici si trimis inapoi la inchisoare.", a declarat Express. 

Familia Manson a fost condamnata pentru uciderea lui Tate, precum si a altor sase persoane in august 1969. 

Crima brutala a lui Sharon Tate a lasat lumea socata, deoarece a fost injunghiata de 16 ori in timp ce era gravida in 8 luni si jumatate. 

Se presupune ca Manson si grupul sau au comis crimele in incercarea de a incepe un razboi apocaliptic. Dupa ce a fost intemnitat in 1971, a fost condamnat initial la moarte, dar a primit o amanare atunci cand sentinta la moarte a fost abolita in California. Manson a avut sute de incalcari ale regulilor. 

Se asteapta ca acest film sa fie lansat pe 9 august 2019 la Hollywood, la cea de-a 50-a aniversare a asasinatelor LaBianca, cu o zi inainte de aniversarea crimei lui Sharon Tate. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO