Leonardo DiCaprio, susținătorul activistei Greta Thunberg. Cum a numit-o actorul în cea mai recentă postare pe Instagram

Leonardo DiCaprio, susținătorul activistei Greta Thunberg. Cum a numit-o actorul în cea mai recentă postare pe Instagram
Autor: Ionela Lupu
Data: 03 Noiembrie 2019
Leonardo Dicaprio (44 de ani) și-a exprimat aprecierea față de Greta Thunberg, o activistă pentru mediu, printr-un mesaj pe care l-a postat pe Instagram. 

Actorul Leonardo Dicaprio și Greta Thunberg, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Suedia care suține mediul înconjurător, s-au întâlnit recent în Los Angeles. Acesta a marcat momentul postând două fotografii cu cei doi la care a adăugat o descriere prin care iși exprimă apreciera față de activitatea pe care Greta o întreprinde și, totodată, și-a declarat suținerea față de aceasta. 

Citește și: Greta Thunberg este ”o puștoaică răsfățată” care ar trebui să tacă și să se întoarcă la școală

"Există doar câteva momente în istorie în care vocile au un impact puternic, în momente cruciale şi în moduri care produc schimbări, dar Greta a devenit <un lider al epocii noastre>. Istoria ne va judeca pentru ceea ce facem astăzi, pentru a se asigura că viitoarele generaţii să se poată bucura de aceeaşi planetă locuibilă care credem că ni se cuvine

"Sper că mesajul Gretei să trezească liderii lumii întregi, să înţeleagă că timpul pentru inacţiune a expirat. Datorită Gretei şi tinerilor activişti din toată lumea sunt optimist în ceea ce ne rezervă viitorul. A fost o onoare să petrec timp cu Greta. Împreună am făcut o înţelegere pentru a ne susţine reciproc, cu speranţa de a asigura un viitor mai bun planetei noastre", a scris actorul la descriera fotografiilor.

Imaginile, care au strâns peste patru milioane de aprecieri, au stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor. 

"Când două dintre cele mai importante voci din cea mai mare criză globală din acest deceniu se vor întâlni, știți că vor fi înregistrate progrese, pentru că mulți ascultă" sau "Faceți o echipă extraordinară"


 

Cu toate acestea, mulți dintre ei s-au declarat dezamăgiți. 

"Încetează să mai faci asta. Tu ești un actor, nu un om de știință. Schimbările climatice se întâmplă cu sau fără oameni" 

Leonardo Dicaprio este, la rândul lui, un susținător al mediului înconjurător, evidențiind problema schimbărilor climatice în timpul discursului pe care l-a susținut la acordarea premilor Oscar din 2016. 

"Schimbările climatice sunt reale, se întâmplă chiar acum. Este cea mai urgentă amenințare cu care se confruntă întreaga noastră specie și trebuie să lucrăm împreună și să nu mai amânăm". 

Sursa foto: Getty Images/ Instagram

Vezi și: Profil de celebritate - Leonardo DiCaprio

FULLSCREEN
Leonardo DiCaprio, susținătorul activistei Greta Thunberg. Cum a numit-o actorul în cea mai recentă postare pe Instagram
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO