Leslie Hawke e dezamăgită. Candidatul pe care l-a sprijinit în alegerile din SUA nu a ajuns în Senat

Leslie Hawke e dezamăgită. Candidatul pe care l-a sprijinit în alegerile din SUA nu a ajuns în Senat
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Noiembrie 2018
Leslie Hawke, cofondatoarea organizației OvidiuRo, nu are prea multe motive de bucurie în această perioadă. Candidatul pe care l-a sprijinit pentru un loc în Senatul SUA nu a reușit să ajungă în camera superioară a legislativului american.

Texana Leslie Hawke s-a stabilit în România în anul 2000 pentru o misiune umanitară îndrăzneață care urma să se întindă pe două decenii. La 18 ani de la plecarea din Statele Unite, mama actorului Ethan Hawke a decis să pună pauză misiunii ei în România pentru o scurtă perioadă de timp. În acest an s-a implicat activ în campania electorală pentru legislativul american, din postura de consultant politic pentru un candidat la Senatul SUA. 

Citește și

„După rezultatele ultimelor alegeri prezidențiale din SUA mi-am dorit să mă întorc acasă și să încerc să mă implic, pentru ca țara mea să fie condusă de alt fel de oameni, care eu cred că sunt mai potriviți să facă asta. Așa încât în această perioadă, până pe 6 noiembrie, fac parte din echipa unui candidat pentru Senatul Statelor Unite în care eu cred (Beto O’Rourke)”, a declarat Leslie Hawke, pentru PROTV.RO.

Citește și: Leslie Hawke, despre cei 18 ani petrecuți în România. „Am simțit că aici e locul meu”

Maria Gheorghiu și Leslie Hawke, fondatoarele asociației OvidiuRo


Din nefericire pentru Leslie și staff-ul de campanie al candidatului democrat, Beto O’Rourke nu a reușit să intre în Senat. El a fost devansat de contracandidatul său, Ted Cruz.

„Înfrângerea din această seară nu diminuează ceea ce simt eu pentru Texas sau pentru această țară. Suntem oameni grozavi, ambițioși, caracterizați de aspirațiile noastre înalte, de munca pe care suntem dispuși să o depunem pentru a le atinge. Fiecare dintre noi, republicani, democrați, independenți, din cele mai mari orașe, până la cele mai mici orășele, oamenii din Texas vom munci din greu pentru această țară”, a spus O’Rourke după înfrângere, precizând că l-a felicitat pe contracandidatul său care a ieșit învingător. 

Citește și: Maria Gheorghiu, cofondator OvidiuRo: „Fiecare copil e excepțional. Cum îi creștem potențialul, asta-i o provocare”

Leslie Hawke se va întoarce în România după încheierea misiunii sale în Texas pentru a-și relua activitatea filantropică în țara noastră. Cofondatoarea asociației OvidiuRo a explicat într-un interviu acordat Perfecte.ro de ce a rămas în România atâta timp și cum se va simți când misiunea ei se va încheia aici. 

FULLSCREEN
Leslie Hawke e dezamăgită. Candidatul pe care l-a sprijinit în alegerile din SUA nu a ajuns în Senat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies