Leul cu breton, atracția unei grădini zoologice din China

Leul cu breton, atracția unei grădini zoologice din China
Citeste mai mult despre: leu cu breton, China, Leu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Leul cu breton a devenit atracția principală a unei grădini zoologice din China, după ce mai multe imagini s-au viralizat pe rețelele de socializare. Iată cum justifică îngrijitorii coama atipică a felinei.

Este bine-cunoscut faptul că leul este considerat regele junglei atât datorită puterii sale, cât și a imaginii extrem de impunătoare. Cu toate acestea, există și excepții! Un leu de la o grădină zoologică din China a reușit să atragă simpatia internauților, după ce s-au viralizat mai multe imagini cu el. Acest lucru a fost posibil deoarece nu este o felină obișnuită! Animalul are o formă atipică a coamei, sub formă de breton.

Leul, pe numele lui Hang Hang, a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce unul dintre îngrijitori a postat mai multe imagini cu frizura neașteptată pe platforma Weibo. 

Imediat după viralizarea imaginilor, îngrijitorii au fost trași la răspundere cu privire la look-ul pe care regele junglei îl are. Aceștia au susținut vehement că nu au tuns leul și au explicat că părul i-a căzut din cauza umidității ridicate din atmosferă.

Sursă foto: Captură ecran

VEZI ȘI: Trendurile anului 2022 de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!