Lewis Hamilton, linsat de fani pe internet. Ce gafa a facut pilotul de Formula 1

Lewis Hamilton, linsat de fani pe internet. Ce gafa a facut pilotul de Formula 1
Data: 28 Decembrie 2017
Lewis Hamilton a reusit sa atraga o multime de critici din partea internautilor zilele trecute, din cauza unei postari pe Instagram, pe care a sters-o ulterior.

Pilotul se afla acasa alaturi de familie de Craciun, iar comportamentul nepotului sau pare sa il fi enervat la culme. Acesta l-a filmat pe baietelul de doar cativa ani imbracat intr-o rochie roz de printesa, pe care o primise de la Mos Craciun.

"Sunt foarte suparat. Uitati-va la nepotul meu", a spus Hemilton in timp ce indrepta camera catre copil.

"De ce porti o rochie de printesa? Asta ai primit de Craciun? De ce ti-ai dorit asa ceva? Baietii nu poarta rochii de printese!", a continuat acesta.

Odata ajunsa pe internet, filmarea a creat isterie printre cei care il urmaresc pe pilot si a provocat replici dure din partea oamenilor care i-au criticat atitudinea nepotrivita si tonul ridicat.

Internautii i-au reprosat ca a reusit sa ii strice fericirea copilului care era vizibil incantat de cadoul primit, dar si faptul ca a adus ofense comunitatii LGBT.

Dupa valul de critici primite Hamilton si-a cerut scuze public, printr-un mesaj postat pe Twitter.

"Ieri ma jucam cu nepotelul meu si am realizat ca nu am folosit cele mai potrivite cuvinte, asa ca am sters postarea. Nu a fost intentia mea sa ranesc sau sa ofensez pe cineva. Ma bucura faptul ca nepotul meu se exprima liber, asa cum toti ar trebui sa o facem"
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO