Leyna Bloom, primul model transgender care apare pe coperta Sports Illustrated: “Meritam clipa asta!”

Leyna Bloom, primul model transgender care apare pe coperta Sports Illustrated: Meritam clipa asta!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Iulie 2021
Data actualizare: 22 Iulie 2021
Leyna Bloom scrie istorie pentru comunitatea LGBT. Este prima persoană transgender care apare pe coperta revistei Sports Illustrated.   

În martie, au fost dezvăluite câteva dintre modelele care vor apărea în numărul din acest an, iar printre ele s-a numărat și Leyna Bloom. 

Leyna, care are 27 de ani, este primul model transgender de culoare și cu origini asiatice care apare pe coperta din iulie a revistei Sports Illustrated Swimsuit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyna Bloom (@leynabloom)

Revista are trei coperte diferite, iar în celălalte două apar tenismena Naomi Osaka și cântăreața de rap Megan Thee Stalion. 

Mândră de realizarea sa, Leyna a postat pe Instagram coperta Sports Illustrated și a scris un mesaj emoționant. 

“Acest moment vindecă multă durere la nivel mondial. Meritam acest moment; am așteptat milioane de ani să fim recunoscuți ca supraviețuitori și să fim acceptați ca oameni remarcabili. Sunt atât de fericită și onorată să vă spun că sunt prima femeie transgender care apare pe coperta Sports Illustrated”, a scris Leyna. Ea le-a mulțumit prietenilor și tatălui ei, cel care a încurajat-o și a făcut sacrificii pentru ca visele ei să devină realitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyna Bloom (@leynabloom)

“Acest moment istoric este important pentru #girlslikeus, deoarece ne permite să trăim și să fim văzute. Multe fete ca noi nu au șansa să-și trăiască visele. Sper ca reușita mea să le dea forță să lupte pentru a putea fi văzute și să le facă se se simtă apreciate. Permiteți-mi să fiu un mesager care să vă ghideze către un viitor în care există respect și apreciere pentru toate femeile”, a mai spus Leyna. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Regii Pandemiei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies