Liam Hemsworth a vândut casa care i-a ars în 2018 cu 3,6 milioane de dolari

Liam Hemsworth a vândut casa care i-a ars în 2018 cu 3,6 milioane de dolari
Liam Hemsworth a locuit aici cu fosta soție, Miley Cyrus. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Noiembrie 2020
Data actualizare: 25 Noiembrie 2020
Liam Hemsworth a scăpat de o povară și a vândut casa pe care a pierdut-o în incendiile de pădure care au mistuit California în toamna anului 2018. Actorul nu a vrut să reconstruiască locuința în care a stat cu Miley Cyrus, ci a preferat să o vândă pentru terenul valoros de sub ea.

Liam Hemsworth a pierdut pste 3 milioane de dolari în urma tranzacției, însă e fericit că a scăpat de o problemă. Actorul de 30 de ani a preferat să nu reconstruiască vila care i-a ars din temelii în incendiile de pădure din 2018 și a vândut-o. A obținut 3,6 milioane de dolari, notează site-ul mansionglobal.com, mult sub prețul cu care a cumpărat-o.

De fapt, din casa de odinioară nu a mai rămas decât terenul de sub ea, fiindcă actorul nu s-a obosit să repare nimic. Conform sursei citate, noul proprietar e o companie cu răspundere limitată din Wyoming. Fotografii realizate din elicopter arată un peisaj dezolant.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi cum arăta casa în GALERIA FOTO de mai jos!

Actorul a locuit aici cu fosta lui soție, Miley Cyrus, și, imediat după incendiu, dădea de înțeles că o va reconstrui. Însă, după despărțirea de Miley a abandonat ideea, nemaifiind interesat să investească într-o proprietate atât de mare.

Casa are trei dormitoare și trei băi, piscină exterioară, foișor, terasă și gazon generos. Vila a inspirat-o pe Miley Cyrus, care în în 2017 a scris piesa Malibu, în care vorbește despre noul ei cămin și al logodnicului ei. 

Mai mult, artista a cumpărat și propretatea de lângă, care, în mod miraculos a supraviețuit incendiilor de pădure.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies