Liam Hemsworth a vândut casa care i-a ars în 2018 cu 3,6 milioane de dolari

Liam Hemsworth a vândut casa care i-a ars în 2018 cu 3,6 milioane de dolari
Liam Hemsworth a locuit aici cu fosta soție, Miley Cyrus. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Noiembrie 2020
Data actualizare: 25 Noiembrie 2020
Liam Hemsworth a scăpat de o povară și a vândut casa pe care a pierdut-o în incendiile de pădure care au mistuit California în toamna anului 2018. Actorul nu a vrut să reconstruiască locuința în care a stat cu Miley Cyrus, ci a preferat să o vândă pentru terenul valoros de sub ea.

Liam Hemsworth a pierdut pste 3 milioane de dolari în urma tranzacției, însă e fericit că a scăpat de o problemă. Actorul de 30 de ani a preferat să nu reconstruiască vila care i-a ars din temelii în incendiile de pădure din 2018 și a vândut-o. A obținut 3,6 milioane de dolari, notează site-ul mansionglobal.com, mult sub prețul cu care a cumpărat-o.

De fapt, din casa de odinioară nu a mai rămas decât terenul de sub ea, fiindcă actorul nu s-a obosit să repare nimic. Conform sursei citate, noul proprietar e o companie cu răspundere limitată din Wyoming. Fotografii realizate din elicopter arată un peisaj dezolant.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi cum arăta casa în GALERIA FOTO de mai jos!

Actorul a locuit aici cu fosta lui soție, Miley Cyrus, și, imediat după incendiu, dădea de înțeles că o va reconstrui. Însă, după despărțirea de Miley a abandonat ideea, nemaifiind interesat să investească într-o proprietate atât de mare.

Casa are trei dormitoare și trei băi, piscină exterioară, foișor, terasă și gazon generos. Vila a inspirat-o pe Miley Cyrus, care în în 2017 a scris piesa Malibu, în care vorbește despre noul ei cămin și al logodnicului ei. 

Mai mult, artista a cumpărat și propretatea de lângă, care, în mod miraculos a supraviețuit incendiilor de pădure.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!