Liam Hemsworth a venit acasă cu altă fată, după divorțul de Miley Cyrus. A prezentat-o părinților

Liam Hemsworth a venit acasă cu altă fată, după divorțul de Miley Cyrus. A prezentat-o părinților
Liam Hemsworth și-a regăsit echilibrul în viața sentimentală. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Decembrie 2019
Data actualizare: 17 Decembrie 2019
Liam Hemsworth (29 de ani) a trecut peste șocul divorțului de Miley Cyrus. Actorul le-a prezentat părinților o altă fată, care i-a căzut la inimă.

Liam Hemsworth se iubește cu un fotomodel de 23 de ani, după o încercare eșuată de a lega o relație cu actrița Maddison Brown. Actorul pare îndrăgostit de noua lui iubită, pe care a prezentat-o părinților săi, în Australia.

Cea care i-a vindecat inima rănită după separarea de Miley Cyrus este modelul australian Gabriella Brooks, care a fost primită cu brațele deschise de familia actorului. 

Paparazzi au susprins momentul în care Liam o introduce pe Gabriella în familia lui, dar și când tânăra este luată în brațe de mama actorului.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Cei doi au luat prânzul în compania tatălui și a mamei lui Liam Hemsworth. Actorul a fost foarte fericit de modul în care a fost primită iubita lui.

Gabriella Brooks s-a născut la Sydney și are un frate actor, pe nume Landon. În modeling este reprezentată de agenția Storm Models, aceeași care a descoperit-o pe Kate Moss la vârsta de 14 ani.

Carla Bruni, Emma Watson, Cindy Crawford, Karolina Kurkova și Monica Belluci sunt doar câteva fotomodele celebre care au reprezentat Storm Models.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

Gabriella Brooks pozează adesea în costum de baie și urcă imaginile pe Instagram, unde și-a făcut o comunitate generoasă: 175.000 de fani. 

Din 2017 până la începutul anului 2019, Gabriella Brooks a fost într-o relație cu Matthew Healy, vocalistul trupei britanice The 1975.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Liam Hemsworth își construiește o casă lângă fosta sa iubită, Miley Cyrus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies