Liam Neeson, dezvăluiri despre o prietenă care a fost violată. „L-am căutat o săptămână cu gândul să-l ucid”

Liam Neeson, dezvăluiri despre o prietenă care a fost violată. bdquo;L-am căutat o săptămână cu gândul să-l ucid
Citeste mai mult despre: Liam Neeson, agresiue sexuala, Taken,
Autor: Dan Brumar
Data: 04 Februarie 2019
Starul din seria Taken a făcut mărturisiri cutremurătoare pentru a publicație britanică. Liam Neeson spune că a fost bântuit vreme de o săptămână de gândul de a ucide un bărbat.

Liam Neeson (66 de ani) are parte de mulți băieți răi în rolurile sale de la Hollywood, însă era pe punctul de a pune în aplicare tot ce a învățat la filmări și în viața reală. Starul din „Taken” a dezvăluit într-un interviu că a „vânat” vreme de o săptămână un bărbat de culoare care a agresat sexual o persoană apropiată lui. Actorul a declarat că se simte rușinat de această mărturisire, fiindcă atunci nu avea niciun detaliu referitor la atacator.

„Mă plimbam cu o rangă în mână în jurul cartierului, în speranța că voi fi abordat de cineva – mi-e rușine să spun asta – și am făcut-o circa o săptămână, sperând ca un negru nenorocit să iasă dintr-un pub sau să se dea la mine, înțelegi? Astfel încât să-l pot ucide”, a dezvăluit actorul în interviul pentru The Independent.


Citește și: Liam Neeson plătește pentru sinceritatea lui. Premiera de gală a celui mai nou film al său a fost anulată

 

Privind în urmă, Liam Neeson spune că se simte de-a dreptul rușinat că a avut asemenea porniri și speră ca nimeni să nu treacă printr-o expriență similară.

A fost groaznic, groaznic, acum când mă gândesc, că am făcut asta. Și nu am recunoscut acest lucru niciodată, dar acum o spun unui jurnalist. Doamne ferește!”, a mai spus Neeson.

Actorul nu a dezvăluit identitatea prietenei sale care a fost victima agresiunii sexuale, nici când s-a petrecut acest episod. Însă Neeson a recunoscut în interviu că incidentul l-a învățat o lecție importantă, pe care o va ține minte toată viață: răzbunarea nu este cheia problemelor.

Despre răzbunare și efectele ei este vorba și în cel mai recent film în care joacă Liam Neeson. Actorul a fost distribuit în Cold Pursuit, care va avea lansarea oficială la 8 februarie 2019 în SUA. În peliculă, personajul său se confruntă cu aceeași dilemă: să răzbune sau nu moartea fiului său?  

Un nou serial vine la PRO TV

FULLSCREEN
Liam Neeson, dezvăluiri despre o rudă care a fost violată. „L-am căutat o săptămână cu gândul să-l ucid”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO