Liam Payne, gânduri sinucigașe la numai 26 de ani. “Am noroc că încă sunt în viață”

Liam Payne, gânduri sinucigașe la numai 26 de ani. Am noroc că încă sunt în viață
Citeste mai mult despre: Liam Payne, gânduri sinucigașe,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Noiembrie 2019
Data actualizare: 19 Noiembrie 2019
Mulți ar putea fi tentați să creadă că un superstar că Liam Payne are viața perfectă. Până la 26 de ani a câștigat un concurs de talente, a cunoscut faima cu trupa One Direction, a avut cele mai frumoase iubite, iar acum se bucură de o carieră solo de succes. 

Cu toate astea, artistul a trecut prin momente de cumpănă, când a simțit că viața nu mai merită trăită. Devenit tată la 23 de ani, Payne s-a despărțit de mama copilului său, cântăreața Cheryl, după numai 3 ani de relație, la un an de la nașterea fiului lor, Bear.

Cântărețul a dezvăluit într-un interviu sincer că a avut gânduri sinucigașe de câteva ori. “Să fii faimos e ca și cum ai avea o criză  ciudată de vârsta mijlocie. Sunt noros că sunt încă aici. Acea singurătate cruntă și oamenii care se bagău în viața mea aproape că m-au omorât de câteva ori. Am trecut prin momente grele. Noroc că am fost înconjurat de oameni buni”, a spus Liam Payne.

După despărțirea de mama fiului său, Cheryl, care este cu 10 ani mai în vârstă ca el, Liam Payne a avut mai multe relații pasajere, dintre care una cu supermodelul Naomi Campbell. În pezent, cântărețul este cu modelul Maya Henry, în vârstă de 19 ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies