Lil’ Kim, din ce în ce mai schimbată din cauza operațiilor estetice

Lil rsquo; Kim, din ce în ce mai schimbată din cauza operațiilor estetice
Citeste mai mult despre: Lil’ Kim, transformare,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Septembrie 2019
Data actualizare: 13 Septembrie 2019
A fost una dintre senzațiile hip hop-ului feminin în urmă cu aproape 20 de ani, un fel de Nicki Minaj a anilor ’90. Lil’ Kim a ajuns însă de nerecunoscut pentru fanii ei. Operațiile estetice pe care și le-a făcut i-au distrus chipul frumos.

A crescut pe străzile din New York, după ce a fost dată afară din casă de tatăl ei. A renunțat la liceu și a încercat să supraviețuiască. Hip hopul a fost salvarea ei. Lil’ Kim  a reușit să își facă un nume într-o perioadă în care rapp-ul era din ce în ce mai apreciat. În ultimii ani însă, artista a ieșit în evidenta mai mult prin schimbările sale de look, destul de șocante pentru fanii ei.

Într-un interviu din 2005, aceasta recunoștea că și-a operat nasul pentru ca un fost iubit agresiv i-l spărsese. De atunci însă transformarea ei este continuă, iar la 45 de ani nu mai seamănă deloc cu femeia care era în fruntea clasamentelor muzicale.

Prezentă la Săptămână Modei de la New York, Lil’ Kim a avut o apariție extravagantă. Însă mai mulți au fost atenți la chipul ei în continuă transformare decât la outfitul pe care l-a purtat. 

Mai multe imagini IN GALERIA FOTO de mai jos:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies