Lili Sandu a postat o imagine în lenjerie intimă, fără filtre și editări. Apoi și-a închis comentariile la postare

Lili Sandu a postat o imagine în lenjerie intimă, fără filtre și editări. Apoi și-a închis comentariile la postare
Citeste mai mult despre: Lili Sandu, lenjerie intima,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Puține vedete au curajul să posteze pe rețelele de socializare imagini needitate. Mai ales atunci când apar în lenjerie intimă. Lili Sandu face însă excepție!

Lili Sandu și-a suprins fanii cu o postare în lenjerie intimă, realizată cu ocazia unui pictorial în revista Viva. Vedeta a ales să posteze varianta fără editări a fotografiei, însă probabil din cauza reacțiilor controversate, a ales să închidă comentariile. 

“Am găsit această imagine nepostată de la ședință foto pentru revista Viva. Pielea adevărată este întotdeauna mai bună decât orice filtru sau retușare, așa că iat-o”, a scris Lili Sandu. Adevărul este că nici nu există motive pentru care imaginea să necesite retușări – vedeta arată spectaculos.

Deși pe rețelele de socializare viața lui Lili Sandu poate părea perfectă, vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente grele după naștere și că s-a refugiat în alcool.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. (…) În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți…”, a spus Lili Sandu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!