Lily Allen, dezvăluiri șocante despre directorul unei case de discuri

Lily Allen, dezvăluiri șocante despre directorul unei case de discuri
Data: 18 Septembrie 2018
Lily Allen a dezvăluit că a fost agresată de directorul unei case de discuri. Allen nu a oferit și un nume, dar a spus că e vorba de o persoană foarte influentă din industria muzicală.

Artista a relatat întâmplarea în autobiografia pe care urmează să o lanseze în scurt timp, care va purta numele “My Thoughts Exactly”.

Allen a povestit că l-a întâlnit pe respectivul director în 2015, imediat după divorțul ei de Sam Cooper și că pur și simplu “s-a trezit” cu el lângă ea, într-o cameră de hotel, fără să știe cum a ajuns acolo.

Ea a adăugat că inițial s-a învinovățit pentru că băuse, dar după foarte multă terapie, a precizat ea, a scăpat de sentimentul de vinovăție.

“Inițial s-a oferit să mă ajute cu dependența mea de alcool, dar, în schimb, m-am trezit că îmi oferă tequila și că mă îmabată. Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că m-am trezit la ora 5 dimineața și el era lângă mine...”, a spus ea.

Allen a mai precizat într-o declarație pentru publicația The Guardian că a vrut să publice în carte și numele lui, dar echipa ei legală a sfătuit-o să nu facă asta. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO