Linda Evangelista, prima apariție după ce a dezvăluit că și-a distrus chipul iremediabil: Nu mai pot trăi așa!

Linda Evangelista, prima apariție după ce a dezvăluit că și-a distrus chipul iremediabil: Nu mai pot trăi așa!
Citeste mai mult despre: Linda Evangelista, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 17 Februarie 2022
Linda Evagelista spune că s-a săturat să se “ascundă” după ce o intervenție estetică i-a distrus chipul și corpul. Deși ar fi trebuit să o slăbească, procedura a dat greș și vedeta s-a umplut de umflături pe tot corpul. Acum a povestit despre “coșmarul” pe care l-a trăit în revista People, iar la scurt timp paparazzii au surprins-o în public. Ce-i drept, cu fața acoperită de mască. 

În septembrie 2021, Linda Evagelista a mărturisit că a fost nevoită să se retragă din viața publică din cauza că a fost “desfigurată brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slăbire, numită CoolSculpting. Fostul model a spus că a făcut șapte sesiuni, însă în loc să slăbească, și-a înmulțit celulele grase. 

Linda a povestit acum, în revista People, că a refuzat să mai mănânce și a crezut că înnebunește, la propriu, în momentul în care a văzut pe corpul său o mulțime de umflături, chiar și pe față sau pe sâni.  Vedeta spune că a rămas permanent deformată, deși de atunci a mai suferit câteva liposucții, pentru a elimina acele umflături. Operații pe care le-a plătit din banii proprii.

“Adoram să defilez pe podium. Acum tânjesc după o întâlnire cu o persoană cunoscută. Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și fiindu-mi rușine. Nu mai pot trăi cu această durere. Sunt pregătită, în sfârșit, să vorbesc”, a spus Linda Evangelista în People.

“Am încercat să mă repar singură, crezând că fac ceva greșit. Am ajuns să nu mai mănânc deloc. Credeam că îmi pierd mințile”, a mai spus Linda. 

Fostul model a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a făcut procedura, motivând că de atunci nu a mai avut niciun contract de muncă. 

Linda spune că nu se poate privi în oglindă, “pentru că nu e ea”. 

“Dacă merg fără corset sub o rochie, se freacă pielea până sângerez. Și nu e ca o frecare normală, cu grăsime moale. E grăsime tare. Nici nu pot să îmi țin mâinile pe lângă trup. Nu cred că designerii vor să îmbrace așa ceva”, a spus Linda.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!