Lindsay Lohan condamnata la 90 de zile de inchisoare FOTO

Lindsay Lohan condamnata la 90 de zile de inchisoare FOTO
Citeste mai mult despre: Lindsay Lohan, alcool, inchisoare,
Data publicarii: 07 Iulie 2010
Data actualizare: 07 Iulie 2010
Actrita americana Lindsay Lohan va petrece urmatoarele trei luni intr-un penitenciar din California pe motiv ca a incalcat termenii de probatiune ai cazului din 2007.

In 2007, Lindsay Lohan a fost arestata pentru ca a condus sub influenta alcoolului si  apoi a fost eliberata prin suspendare cu probatiune pentru trei ani, perioada in care rebela actrita trebuia sa participe la anumite programe de consiliere comportamentala. Trebuia, dar se pare ca Lindsay a chiulit de la orele de educatie pentru alcoolici si a fost surprinsa, in ultimul timp, prin mai multe baruri si discoteci.

Marti (6 iulie) dimineata, actrita in varsta de 24 de ani a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii ca, datorita comportamentului sau , isi va petrece urmatoarele trei luni intr-un penitenciar. “Nu pot sa cred, nu este o gluma, sunt in joc viata si cariera mea. Chiar am facut tot ce mi s-a spus sa fac, am respectat toti termenii “, spunea Lohan printre suspine.

Pedeapsa lui Lindsay incepe din 20 iulie, dar actritei ii va fi interzis sa consume alcool pana la expirarea termenului de probatiune, in august 2011.

 

FULLSCREEN
Lindsay Lohan condamnata la 90 de zile de inchisoare FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies