Cele doua soferite-FENOMEN de la Hollywood primesc ce meritau! Vezi parodia care a facut sute de mii de oameni sa rada in hohote: VIDEO

Cele doua soferite-FENOMEN de la Hollywood primesc ce meritau! Vezi parodia care a facut sute de mii de oameni sa rada in hohote: VIDEO
Citeste mai mult despre: Lindsay Lohan, Amanda Bynes, soferi,
Data: 01 Octombrie 2012
Lindsay Lohan si Amanda Bynes au cam ajuns "oitele negre"  ale Hollywood-ului.

Dupa numeroase accidente rutiere in care au fost implicate, fie datorita faptului ca s-au urcat sub influenta alcoolului la volan, fie pentru ca, pur si simplu, nu sunt deloc niste soferite prudente si responsabile, acum cineva s-a gandit sa le dedice o parodie. 

Si Lindsay, si Amanda reprezinte pericole pe strazile din SUA. Ambele au fost implicate in mai multe accidente rutiere - iar in unele cazuri au si fugit de la locul faptei - si au condus sub influenta alcoolui, chiar si atunci cand aveau permisul suspendat.

Doua actrite interpreteaza rolurile celor doua fete rebele de la Hollywood si apar intr-un clip in care explica rand pe rand pericolele care pot aparea cand esti la volan - carucioarele de copii, sirenele politiei, Twitterul, alte masini, tipii sexy sau atunci cand sufrageriile oamenilor apar din senin in mijlocul drumului!

Comentariile fetelor sunt si ele de tot hazul, iar clipul trebuie neaparat urmarit pana la capat.

FULLSCREEN
lindsay lohan si amanda bynes dau lectii de condus periculos video amuzant
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO