Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea

Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea
Citeste mai mult despre: Lino Golden, Alex Velea, tatuaj,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 15 Martie 2023
Data actualizare: 15 Martie 2023
Lino Golden este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai noii generații, acesta cucerind publicul larg datorită lui Alex Velea, cântărețul care l-a luat pe trapper sub aripa lui și l-a îndrumat în carieră. Deoarece în urmă cu câțiva ani cei doi se considerau o familie, Lino și-a tatuat pe braț chipul mentorului său, ca simbol pentru succesul pe care i l-a oferit. 

Alex Velea se numără printre primii artiști de la noi din țară care a dat o șansă reală noii generații și a luat mai mulți tineri sub aripa lui, în label-ul Golden Boys Society. Printre membrii grupului se regăseau, la un moment dat, Mario Fresh și Lino Golden, artiști pe care cântărețul de trap-manele i-a descoperit. La acea vreme, Alex Velea nu doar că i-a îndrumat în carieră, ci le-a oferit celor doi un acoperiș deasupra capului, un studio unde să își înregistreze piesele și a suportat toate cheltuielile tipice adolescenților. 

Atât Lino Golden, cât și Mario Fresh s-au mândrit o bună perioadă de timp cu mentorul lor, cei doi ajungând să se tatueze pe corp cu diferite inscripții și desene care să le amintească toată viața de Alex Velea.

Cu toate că au fost extrem de apropiați, în urmă cu aproximativ 3 ani, Alex Velea și cei doi tineri ocupau primele pagini ale tabloidelor din cauza unui conflict care a apărut brusc. Nu s-a spus niciodată cu subiect și predicat care a fost problema, însă fanii au speculat că relația lor s-a răcit din cauza banilor. 

Deși mult timp Lino Golden a susținut că este pregătit să se împace cu Alex Velea, dacă și el își dorește, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Zilele trecute, Lino a postat pe Instagram mai multe imagini în care se poate observa cum și-a acoperit tatuajul cu chipul iubitului Antoniei! (VEZI ÎN GALERIA FOTO CE A TATUAT PESTE CHIPUL LUI VELEA)

Ce spunea Lino Golden despre o posibilă împăcare cu Alex Velea

În urmă cu puțin timp, Lino Golden susținea că este pregătit să se împace cu Alex Velea, cât timp artistul își cere scuze. 

„Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni! Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fii aici să fim prieteni din nou.

Tot timpul, dacă un om greșește, niciodată nu trebuie să lase persoana mai mică să își ceară scuze, nu, eu merg bazat pe respect, nu pe vârstă și pe chestii de genul, care n-au niciun sens în etică, moralitate și principii. Este irelevant care este mai mare sau mai mic atunci când a greșit cineva”, a declarat Lino Golden pentru o emisiune mondenă.

Sursă foto: Lino Golden/Instagram, Alex Velea/Facebook, Antonia/Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!