Lisa Marie Presley pregătește o carte-fenomen despre fostul soț, Michael Jackson

Lisa Marie Presley pregătește o carte-fenomen despre fostul soț, Michael Jackson
Lisa Marie Presley și Michael Jackson. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 31 Iulie 2019
Prima soție a lui Michael Jackson a fost convinsă de editura Gallery Books să scrie un o carte despre cei mai importanți bărbați din viața ei. Lisa Maire Presley pregătește un volum impresionant despre viața lui Michael Jackson și a lui Elvis Presley.

Lisa Marie Presley (51 de ani), care a fost căsătorită cu Michael Jackson între anii 1994-1996, a obținut un contract estimat între 3 și 4 milioane de dolari pentru noi dezvăluiri din intimitatea celor doi titani ai muzicii, scrie Page Six.

Conform unei surse citate de publicația americană, cartea „promite dezvăluiri șocante despre Michael Jackson și o nouă abordare în ceea ce-l privește pe Elvis”.

Citește și: Fanii lui Michael Jackson i-au dat în judecată pe detractorii megastarului. Ce daune au cerut

Lisa Marie Presley și Michael Jackson. FOTO: Getty Images

Dezvăluiri șocante despre Michael Jackson au tot fost făcute în ultimii ani, iar cea mai scandaloasă este aceea că megastarul ar fi molestat copii în anii ’80-’90. 

În ceea cel-l privește pe Elvis, e de așteptat ca imaginea lui să fie prezentată altfel decât a fost zugrăvită de fosta sa soție, Priscilla Presley. Actrița, azi în vârstă de 74 de ani, îl considera pe Elvis superficial și misogin.

Citește și: Fosta soție a lui Michael Jackson dă cărțile pe față: „Paris și Prince nu sunt copiii lui”

Priscilla Presley. FOTO: Getty Images

Conform dezvăluirilor ei, viața cu Elvis nu era deloc așa cum părea din afară. „Nu ieșeam deloc. Nu voia să mâncăm, de exemplu, la restaurant, pentru că se temea că nu o să fie lăsat în pace de fani. Nu făceam niciodată nimic împreună. Stăteam mereu în casă. Mă simțeam un om foarte singur. Și el, la rândul lui, era un om foarte singur. Nu avea prieteni. Avea doar un anturaj care era acolo doar pentru a-l exploata. Elvis era, pentru acei oameni, un simplu business”, a mărturisit Priscilla Presley într-un interviu acordat anul trecut. 

Citește și: Remember Elvis. 84 de ani de la nașterea regelui muzicii rock and roll


FOTO: Getty Images

Lisa Marie Presley: „Michael m-a îndepărtat”

Lisa Marie Presley a vorbit pe șleau despre divorțul de Michael Jackson, într-un inteviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey.

„A fost un anume punct de cotitură în căsnicia noastră, când el a trebuit să ia o decizie. Fie medicamentele, fie lingușitorii din jurul lui, fie eu. Și m-a îndepărtat pe mine”, a mărturisit Lisa Marie.

E de așteptat ca artista să facă mai multe dezvăluiri despre mariajul de doi ani cu megastarul, dar și aspecte legate de acuzațiile de pedofilie care i se aduc și acum, la zece ani după moarte.

Vezi și: VIDEO Kate Moss, de-a lungul anilor

FULLSCREEN
Lisa Marie Presley pregătește o carte-fenomen despre fostul soț, Michael Jackson
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO