Liv Tyler, de nerecunoscut. Cum arată acum actrița de 42 de ani

Liv Tyler, de nerecunoscut. Cum arată acum actrița de 42 de ani
Liv Tyler
Data: 23 Octombrie 2019
Liv Tyler a fost surprinsă de curând de paparazzi, în Santa Monica, iar înfățișarea ei este cu mult diferită față de ceea știau fanii.

Actrița de 42 de ani a fost pozată în timp ce ieșea de la cumpărături, dintr-un magazin de jucării, în Santa Monica. Liv, care s-a impus la Hollywood cu imaginea unei femei fatale, este aproape de nerecunoscut nemachiată și cu ochelarii de vedere supradimensionați. 

Citește și: Steven Tyler se saruta cu fiica sa pe covorul rosu! Scandalos sau nu?

Pentru cumpărături, Liv Tyler a ales o ținută lejeră, o rochie neagră, maxi, cu buline.  

Actrița are trei copii: Milo (14 ani), cu fostul ei soț, Royston Langton, și Sailor Gene (5 ani) și Lula Rose (3 ani) cu actualul ei logodnic, David Gardner. 

Liv și David sunt logodiți de aproape cinci ani, însă ea a ținut să precizeze că nu se grăbește să-și pună din nou pirostriile. 

”Îmi place să fiu logodită, dar nu-mi doresc foarte mult să mă mărit”, a declarat aceasta într-un interviu pentru revista Tatler.

”Întotdeauna am simțit că mariajul ar trebui să fie mai mult ca o recompensă... pentru faptul că ai supraviețuit relației. Dar eu simt că lumea a înțeles că este exact invers”.

Actrița din ”Stăpânul inelelor” a fost în trecut iubita lui Joaquin Phoenix. Cei doi s-au despărțit în 1998 și au rămas, de atunci, prieteni. 

Foto> Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Morgan Freeman

FULLSCREEN
Liv Tyler, de nerecunoscut. Cum arată acum actrița de 42 de ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO