Liviu Dragnea, prima apariţie după despărţirea de Irina - FOTO

Liviu Dragnea, prima apariţie după despărţirea de Irina - FOTO
Citeste mai mult despre: Liviu Dragnea, Irina Tanase,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Liviu Dragnea a avut prima apariție publică după despărțirea de iubita sa Irina Tănase.

Fostul lider PSD a făcut o baie de mulțime în județul Teleorman. La evenimentul politic, Dragnea a fost însoțit de prietenul şi sfătuitorul Codrin Ştefănescu şi de fostul ministru de Interne Carmen Dan.

 

Capital de imagine la sfârșit de an

Fostul lider PSD transmis că a rămas impresionat de primirea pe care a avut-o din partea oamenilor din Teleorman. Acesta a fost întâmpinat de locuitorii din judeţul său natal cu pâine şi cu sare. A primit daruri și s-a lăsat fotografiat alături de admiratorii săi.

 

"Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan.

 

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an. Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii!

Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste. 

Mulțumesc tututor celor pe care i-am intâlnit astăzi, adevărați români și patrioți!  Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!", a scris fostul lider PSD pe contul de Facebook, alături de câteva imagini surprinse în mijlocul teleormănenilor.

 

Cum s-a afișat în Teleorman


Pe tot parcursul evenimentului cu iz politic, Dragnea a fost cu zâmbetul pe buze, lăsând să pară că și-a revenit după despărțirea de iubita în vârstă de 29 de ani.

 

Detalii despre despărțire


Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a cunoscut pe vremea când fostul lider PSD era încă însurat. În anul 2015, acesta a divorțat de Bombonica Dragnea, iar la scurt timp a început să se afișeze cu noua lui parteneră de viață. Acum cei doi s-au despărțit, după o criză de gelozie.

Politicianul a scris pe rețelele de socializare că nu vrea să dea prea multe detalii despre viața lui personală, ci că ar dori să se focuseze pe partea profesională.

Irina Tănase a confirmat și ea despărțirea insistând că i-a fost credincioasă fostului lider PSD în cei opt ani de relație și că acuzațiile de infidelitate sunt nefondate.

”Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii”, a dezvăluit Irina.

Ea s-a declarat dezamăgită că oameni pe care-i considera prieteni comuni au săpat-o, iar Liviu Dragnea a avut mai degrabă încredere în ei decât în ea. 

”Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.”

Foto> Inquam Photos / Octav Ganea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!