Liviu Varciu va teroriza pe toata lumea la mare, in noul sezon de la “Serviti, va rog!” FOTO

Liviu Varciu va teroriza pe toata lumea la mare, in noul sezon de la  Serviti, va rog!  FOTO
Data: 01 August 2011
Aventura “Serviti, va rog” de la mare incepe din 2 si 3 august, de la 20:30, la Pro Tv. Nea Marin si-a pregatit palaria de soare si strategiile de sef de restaurant, doamna Bamboi a lustruit farfuriile, oalele si cutitele pentru un sezon de mancare ca-n cartile de bucate, iar Liviu Varciu si-a propus sa incurce pe toata lumea, sa spioneze vedetele, sa-l terorizeze pe Nea Marin si sa creeze situatii limita ce vor depasi imaginatia si vor creste tensiunea tuturor celor implicati.

La primul apel al sezonului se vor alinia exotica Laurette, sexosul Bogdan Vladau, amuzantul Pavel Bartos si Vica, una dintre coregrafele care au facut istorie la “Dansez pentru tine”.  Pentru ca Nea Marin le-a pus gand rau si ca a avea un restaurant la mare nu este nici pe departe cea mai usoara indeletnicire, viata vedetelor va fi grea, insa cu “aportul” spionului Liviu Varciu, viata lor va fi de-a dreptul dramatica.

Fara sa-i simta nimeni prezenta, Liviu ajunge primul la vila si face dezastru, rastoarna si arunca totul, scoate toate lucrurile de la locul lor, iar primul lucru pe care trebuie sa il faca vedetele Pavel Bartos si Vica la sosire este o curatenie generala. Tot Liviu va fi cel care va vorbi cu unii dintre clientii restaurantului sa plece cu mainile in buzunare, dupa o masa copioasa, fara sa plateasca un sfant, spre disperarea lui Pavel Bartos.

Noaptea, cand toata lumea se odihneste dupa munca si se pregateste pentru o noua zi grea, Liviu se plimba si rastoarna toate tomberoanele pe plaja, urmand ca vedetele sa fie cele care vor curata plaja de gunoaie. Cu privirea sa agera si cu felul sau direct de a spune lucrurilor pe nume, doamna Bamboi il va pari pe Liviu la Nea Marin dezvaluindu-i acestuia ca toate nastrusniciile care se petrec in vila si restaurant sunt din mana si mintea nabadaiosului Liviu. Astfel ca va incepe fugareala, alergatura si panda lui Nea Marin care-si va face un scop din a-l pedepsi pe Liviu care la randul lui va trai pentru a-l teroriza pe Nea Marin.

Doamna Bamboi va avea si ea de furca cu vedetele care nu sunt chiar niste specialiste in bucatarie. De exemplu, pe Laurette doamna Bamboi o considera, scurt pe doi, lenesa si simandicoasa. Atragatorul Bogdan Vladau va fi si el mustrat destul de des de catre Nea Marin care-l va prinde ca trage chiulul de la munca pentru a face baie in mare sau pentru a se plimba alaturi de focoasa Laurette cu barca. Vica se dovedeste a fi o specialista in pescuit si o buna companie pentru Vladau care va asista fascinat la procesul prin care pescarii scot plasele din mare.

Pavel Bartos se va ciondani cu Vica in timp ce vor spala barca pescarilor, insa adevarata bataie cu apa o va avea cu Liviu Varciu cu care se va lupta parte-n parte avand ca arma furtunul cu apa.
 

FULLSCREEN
Liviu Varciu va teroriza pe toata lumea la mare, in noul sezon de la “Serviti, va rog!” FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO