Lizzo a fost desemnată ”Artista anului 2019”. Cum a sărbătorit controversata artista

Lizzo a fost desemnată Artista anului 2019 . Cum a sărbătorit controversata artista
Citeste mai mult despre: Lizzo, Artistul anului,
Data publicarii: 12 Decembrie 2019
Data actualizare: 25 Septembrie 2020
Recent, controversata cântăreață americană Lizzo a fost desemnată ”Artista anului” de către revista Time. 

Lizzo este una dintre revelațiile anului 2019 în materie de muzică și nu numai. În momentul când a ajuns să aibă un milion de urmăritori pe Instagram, aceasta a sărbătorit cu un pictorial cel puțin îndrăzneț și cu mesajul: ”Dragi fete grăsuțe, corpul vostru este acum la modă. Sunteți superbe. Sunteți minunate”.

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez fără machiaj când se trezește cu noaptea-n cap

Lizzo (pe numele ei adevărat Melissa Viviane Jefferson) s-a născut în Detroit, Michigan. Descriindu-se drept tocilară, aceasta a declarat pentru V Magazine: ”Când eram mică, îmi plăcea să fiu prima în toate. Nu lipseam de la nicio oră, mă înscriam în toate cluburile și participam la toate activitățile extrașcolare. Eram foarte ambițioasă, foarte deșteaptă, Profesorii o sunau pe mama să mă reclame că încerc să predau eu în locul lor”.

La 12 ani, Lizzo a început să ia lecții de flaut - acum  flautul ei, pe nume Sasha Flute, are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, grație clipurile în care artista cântă și face twerk. 

Artista a ajuns la Universitatea Houston, dar după moartea tatălui ei a intrat în depresie, s-a lăsat de studii și a hotărât să devină cântăreață. În 2013, aceasta a semnat cu casa de discuri Atlantic Records, care i-a lansat primul albumde succes. 

Lizzo nu este prima artistă care cântă despre emanciparea femeii, dragostea de sine și respectul față de propriul trup însă, așa cum remarca The Washington Post, aceasta este unică pentru că ”promovează body positivity pentru noi toți”. ”Nu pot să mă trezesc într-o zi și să nu fiu de culoare. Nu pot să mă trezesc într-o zi și să nu fiu femeie. Nu pot să mă trezesc într-o zi și să nu fiu grasă. Întotdeauna, aceste trei lucruri au fost împotriva mea și, pentru că lupt să schimb asta, lupt pentru toată lumea”. 

După ce a fost numită ”Artista anului„ de către revista Time, Lizzo a avut o apariție memorabilă la HeartRadio Jingle Ball în Philadelphia, unde a cucerit scena într-un body roșu și ghete cu paiete. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Profil de celebritate - Mel Gibson

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies