Lora a dezvăluit câți bani a cheltuit în cele cinci luni de izolare în Bali

Lora a dezvăluit câți bani a cheltuit în cele cinci luni de izolare în Bali
Lora a fost blocată în Bali în perioada martie-iulie 2020. FOTO: @loraofficial.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Octombrie 2020
Data actualizare: 03 Ianuarie 2021
A plecat pentru două săptămâni în Bali, dar s-a ales cu o vacanță forțată de 5 luni. Lora a recunoscut cât a costat-o cel mai scump concediu de până acum, impus de pandemia de coronavirus.

Închiderea granițelor din cauza Covid-19 a surprins-o pe Lora în Bali. Artista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au fost nevoiți să petreacă 5 luni în insula exotică, după ce zborurile de întoarcere s-au anulat rând pe rând. La mai bine de 3 luni de la întoarcerea din paradisul insular, Lora a dezvăluit câți bani a cheltuit în vacanța forțată din Bali.

Toată lumea cred că a vrut să mă întrebe, dar ori a uitat, ori n-a avut curajul... Tu nu mă cunoști așa bine și, da, ai curaj. Câți bani? Cred că în jur de 50.000. Da. Cinci luni, cu vacanța de două săpătămâni”, a spus artista în emisiunea Cu capu-n zori de la TVR, subliniind că e vorba de 50.000 de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soup of the day. ???? _______________ Foto @ionutghenu #amazing #bali #islandofgods #balibabe

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Uriașa pauză i-a picat bine cântăreței, care a dezvăluit că era invidioasă pe alte colege artiste pentru vacanțele pe care și le luau în orice moment al anului.

Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. La ine nu exista vacanță. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!... Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a mai spus Lora.

Artista a recunoscut că această izolare în Bali a ajutat-o să-și consolideze afacerea cu cosmetice.

Citește și: Lora, despre planurile ei de viitor: „Îmi doresc...”

Fotografii: @loraofficial

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!