Loteria Română, premii totale de 7,44 de milioane de lei cu Lozul Iliuță. Care sunt cele mari câștiguri

Loteria Română, premii totale de 7,44 de milioane de lei cu Lozul Iliuță. Care sunt cele mari câștiguri
Cele mai populare jocuri Loto sunt 6 din 49 și 5 din 40. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
La început de 2022, românii au o nouă șansă de a câștiga sume importante de bani. Loteria Română a lansat Lozul Iliuță, noul produs loto care costă 4 lei.

Noul loz, care își dezvăluie câștigurile prin decuparea unei porțiuni a tichetului de hârtie (randalinat), este inspirat de mascota Iliuță Pronosport, care în 2022 împlinește 54 de ani.

Cu acest prilej, Loteria Română a lansat o nouă provocare jucătorilor împătimiți sau de ocazie. Cu doar 4 lei pot cumpăra un loz care le poate aduce câștiguri totale de 7,44 de milioane de lei.

Cel mai mic câștig este de 4 lei, însă crește exponențial, în funcție de norocul fiecăruia: 6 lei, 10 lei, 30 de lei, 100 de lei, 3.000 de lei, 10.000 de lei. Cel mai mare câștig la Lozul Iliuță este 50.000 de lei.

Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-și încerca norocul în fiecare zi, pentru câștigarea unor premii deosebite în bani, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat”, spun reprezentanții Loteriei Române într-un comunicat.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!