Luca Marchesi, modelul care în două luni și-a mărit maxilarul, fără intervenții estetice. Cum a reușit

Luca Marchesi, modelul care în două luni și-a mărit maxilarul, fără intervenții estetice. Cum a reușit
Citeste mai mult despre: Luca Marchesi, jawliner, maxilar, TikTok,
Data publicarii: 30 Martie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Luca Marchesi este un model Italian care a hotărât că are nevoie de o schimbare care să intrige. Astfel, el a hotărât să își mărească maxilarul cu ajutorul unor exerciții. 

Luca Marchesi este foarte popular pe rețelele sociale, mai ales de când și-a filmat evoluția timp de două luni, în timp ce făcea exerciții pentru defini linia maxilarului?

Rezultatul? Tânărul are acum un maxilar proeminent, iar structura feții lui pare distrusă…dar lui nu îi pasă de răutățile oamenilor și consider că este mult mai frumos după această schimbare. 

Modelul, cunoscut sub numele de @lucamarchesi_lm pe TikTok, a împărtășit rezultatele dramatice după antrenamentul maxilarului timp de două luni într-un videoclip care a fost vizionat de milioane de ori.

@lucamarchesi_lm

#differente DO U THINK IS TOO MUCH ? #lucamarchesi #jawline#trend #foryou#trend

♬ Chris Brown - Take You Down (Remix) - | J E S S |

Maxilarul său a fost modelat cu un jawliner, un instrument de gimnastică facială care ar servi la evidențierea mușchilor maxilarului și maxilarului. Dacă unii îl susțin și sunt de părere că arată foarte bine, alții au fost oripilați de această idee: “Arată ca un ciudat”, ”Este ridicol”, ”De ce ai vrea să arăți așa?”, au fost doar câteva dintre reacții. 

Vezi mai multe fotografii în galeria foto de mai jos!

Sursă foto: Instagram Luca Marchesi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies