Lucia Javorcekova, ipostază nud de 150.000 de like-uri. ”Ești mai sexy ca niciodată”

Lucia Javorcekova, ipostază nud de 150.000 de like-uri. Ești mai sexy ca niciodată
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Iulie 2021
Data actualizare: 11 Iulie 2021
Lucia Javorcekova, originară din Slovacia, este printre cele mai cunoscute modele fitness la nivel internațional. Numită cândva ”cea mai sexy ciclistă din lume”, tânăra de 31 de ani face furori pe Instagram cu aparițiile sale sexy. 

Multe dintre pozele sale sunt realizate chiar de partenerul ei de viață, Kristian Grejtak. Și el este un împătimit al fitnessului. Recent, acesta i-a facut o serie de fotografii în care apare nud, spre admirația fanilor. În câteva ore, imaginile au adunat 150.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

”Ești mai sexy ca niciodată”, ”Ești frumusețe pură”, ”Ai un corp perfect”, ”O combinație incredibilă de tandrețe, senzualitate, frumusețe și pasiune...o femeie adevărată care cucerește lumea cu un singur gest”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor. 

Recent, Lucia a petrecut o vacanță în Tulum (Mexic), unde a realizat mai multe fotografii spectaculoase la plajă. Ea este apreciată nu doar pentru corpul său bine lucrat, dar și pentru modul artistic în care alege să pozeze. (vezi galeria foto)

Sursă foto/ Instagram: luciajavorcekova, iamkristiangreat

Vezi și: 


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!