Lucruri pe care cuplurile fericite le fac mereu inainte de culcare

Lucruri pe care cuplurile fericite le fac mereu inainte de culcare
Data: 09 Februarie 2018
Studiile arata ca o relatie bazata pe incredere, onestitate, intimitate si recunoasterea sentimentelor reduce stresul si sentimentul de singuratate.

Locul perfect pentru a mentine legatura cu iubitul ca-n prima zi? Dormitorul. Citeste mai jos care sunt cele sase lucruri pe care cuplurile fericite le fac pentru o relatie perfecta.

Potrivit youtango.com, a crea o rutina intima inainte de somn ii poate ajuta pe parteneri sa fie apropiati si pasionali. Iubirea, sexul si intimitatea sunt elementele cheie in orice relatie, iar cuplurile fericite fac urmatoarele sase lucruri inainte de culcare, pentru a se asigura ca pasiunea nu moare.

Ar trebui sa le faci si tu daca vrei ca legatura amoroasa sa fie cat mai trainica:

Merg la culcare in acelasi timp

Cand unul se uita la televizor sau munceste pana tarziu, iar celalalt dispare in dormitor, conexiunea dispare. Pare ca unul alege sa nu petreaca timp cu jumatatea sa. Pentru a fi apropiati iarasi, trebuie sa va aflati in acelasi loc, in acelasi timp. Prin urmare, in fiecare seara, retrageti-va impreuna in dormitor, poate chiar tinandu-va de mana.

Lasa toate gadget-urile deoparte

Nu numai ca notificarile de pe aceste dispozitive perturba somnul, dar si cauzeaza pierderea conexiunii reale cu cel de langa. Ora de culcare este o oportunitate de a avea un contact autentic. Daca vrei sa va fie bine, transforma-ti dormitorul intr-un sanctuar, in care tu si iubitul sa lasati departe de grijile vietii - vei vedea imediat schimbarea in bine.

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO