Luke Perry și logodnica lui urma să se căsătorească în august. Făcuseră toate planurile

Luke Perry și logodnica lui urma să se căsătorească în august. Făcuseră toate planurile
Starul din Beverly Hills, 90210 și Wendy Madison Bauer stabiliseră data nunții și făcuseră aproape toate pregătirile. Planul lor a fost dat peste cap de moartea subită a actorului.

Luke Perry și logodnica lui, Wendy Madison Bauer, plănuiau să se căsătorească în Los Angeles pe 17 august 2019. Cei doi pregătiseră invitațiile de nuntă și rezervaseră un local pentru fericitul eveniment din vara acestui an. Conform publicației TMZ, cei doi urmau să trimită invitațiile de nuntă în curând. 

Planul lor a fost dat peste cap de moartea fulgerătoare a starului din Beverly Hills, 90210. Luke Perry a murit la 4 martie 2019, în urma unor complicații suferite pe fondul unui atac vascular cerebral. 

Wendy Madison Bauer, în vârstă de 45 de ani, i-a fost alături lui Perry aproape 12 ani. Fostă actriță, Wendy Bauer este în prezent consilier matrimonial și oferă terapie de cuplu în cadrul unui cabinet privat.

La câteva zile după moartea lui Luke Perry, logodnica sa și-a exprimat recunoștința pentru suportul primit din partea fanilor și apropiaților lor.

„Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru toată iubirea şi sprijinul. Poveştile despre generozitatea lui Luke şi bunătatea sa au fost o sursă de lumină în această perioadă dificilă”, a spus Bauer pentru revista People.

„Ultimii 11 ani şi jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea şi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot timpul petrecut cu el. Vreau, de asemenea, să le mulţumesc copiilor lui, familiei şi prietenilor pentru toată dragostea şi sprijinul lor. Am găsit consolare unii în ceilalţi, dar şi în faptul că vieţile noastre au fost binecuvântate de acest om extraordinar. Ne va lipsi foarte mult”, a afirmat Wendy Bauer.

FULLSCREEN
Luke Perry și logodnica lui urmau să se căsătorească în august. Făcuseră toate planurile
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO