Lupta unui actor pentru supravietuire: Oferea favoruri sexuale pentru a avea bani de mancare

Lupta unui actor pentru supravietuire: Oferea favoruri sexuale pentru a avea bani de mancare
Citeste mai mult despre: Thomas Jane,
Data: 04 Octombrie 2011
Actorul Thomas Jane, starul din serialul TV "Bine dotat/ Hung", a declarat intr-un interviu recent ca in tineretea lui, pe când era o persoana fara adapost de pe strazile din Los Angeles, oferea uneori favoruri sexuale pentru a face rost de bani pentru mâncare.

Actorul american, care a devenit cunoscut gratie serialului "Bine dotat/ Hung", in care joaca rolul unui barbat prostituat cu un penis foarte mare, a spus ca se poate identifica perfect cu personajul disperat din acest serial - deoarece si el obisnuia sa ofere favoruri sexuale, in tinerete, pentru a face rost de bani pentru hrana zilnica, informeaza contactmusic.com.

"Atunci când eram tânar in Los Angeles, eram o persoana fara adapost, nu aveam bani si locuiam in masina mea. Aveam 18 ani. Nu ezitam sa ma duc pe Santa Monica Boulevard si sa-i permit unui barbat sa-mi cumpere un sandwich. Intelegi ce vreau sa spun? Esti mult mai deschis in fata experimentelor atunci când esti un barbat tânar. Iar eu, ca tânar artist si falit la Los Angeles, imi exploram identitatea sexuala", a declarat actorul pentru Los Angeles Times.

"Probabil, din cauza faptului ca provin din clasa mijlocie si datorita educatiei mele, nu as fi avut niciodata sansa de a ma confrunta cu unele dintre temerile si prejudecatile mele, daca nu as fi fost suficient de infometat pentru a ma autoprovoca in acest fel. Le-am trântit usa in fata educatiei mele conventionale si felului meu de a gândi", a spus Thomas Jane.

Zilele in care a practicat prostitutia in Los Angeles l-au facut pe actor sa isi puna sub semnul intrebarii propria sexualitate: "De fapt, ai de ales: iar eu am ales sa fiu heterosexual, deoarece asta imi dicta ADN-ul meu. Nu e insa o alegere pâna când nu devii suficient de deschis pentru a experimenta atât sexualitatea masculina, cât si pe cea feminina. Pâna nu gusti, nu poti sa stii daca iti place sau nu - asa cum imi spunea mama".

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO