Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum arată actorul din “Singur acasă” la 38 de ani

Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum arată actorul din  Singur acasă  la 38 de ani
Citeste mai mult despre: Macaulay Culkin, 2019, 38 de ani,
Autor: Doina Goanta
Data: 07 August 2019
Toată lumea îl adoră în rolul simpaticului Kevin McCallister din Home Alone, însă au trecut aproape 20 de ani de la filmele cre l-au făcut celebru, iar de atunci Macaulay Culkin a trecut printr-o mulțime de schimbări.

După “Singur acasă”, Macaulay a mai avut câteva roluri de succes, însă până la urmă s-a restras definitiv din lumea filmului.  A trecut prin momente dificile, mai ales în urmă cu vreo 7-8 ani, când depresia și dependența de droguri aproape că l-au ucis. Exagerat de slab, neîngrijit și cu privirea pierdută -  așa apărea actorul în toate pozele făcute de paparazzi în acea perioadă.

Apropiații actorului se așteptau că el să moară în orice clipă de o supradoză și se zvonea că în fiecare lună plătea în jur de 6000 euro pe droguri. Ajunsese să fie de nerecunoscut și părea mult mai bătrân.

Foto: 2012

Macaulay Culkin apare rar în public, mai ales la evenimente. De data asta a făcut însă o excepție. Acesta a participat la o conferință în calitate de co-fondator al site-ului de lifestyle Bunnyears.com, unde lucrează și pe partea de conținut. Macaulay creează podcasturi cu diverse vedete de la Hollywood.

În vârstă de 38 de ani, actorul a arătat impecabil la eveniment… cu o singură excepție: unghiile vopsite cu roșu, cu oja sărită, nu se potriveau deloc cu look-ul său smart casual.

În prezent, Macaulay este într-o relație cu Brenda Song. Macaulay Culkin se iubește cu actrița asiatică din iulie 2017, după ce anterior trecuse printr-o relație de opt ani cu Mila Kunis. Actorul din Singur acasă a mărturisit că simte că și-a găsit sufletul pereche și plănuiește să-și întemeieze o familie cu Brenda. 

„Relația asta e ok și, probabil, vom face câțiva copii împreună. Ce vreau să spun este că ne-am antrenat. Voi avea câțiva copii drăguți. Ea e asiatică, așa că vom avea niște copilași asiatici. Vor fi adorabili – o ceată de Sean Lennon în jurul casei, la asta mă gândesc”, a dezvăluit Culkin într-un podcast pentru Joe Rogan.

Actorul nu a avut o copilărie fericită, iar la 14 ani a fugit de acasă și de atunci nu a mai ținut legătura cu părinții lui. Se pare că tatăl lui era extrem de violent: “Îmi amintesc că îmi spunea: «Joacă bine, sau te cotonogesc!» şi dacă greşeam la filmări chiar trecea la fapte. Orice a încercat el să facă în viaţa lui, eu am reuşit să fac până la 10 ani, iar asta l-a făcut să mă urască”, a declarat Macaulay Culkin. A fost un om rău, un om foarte rău. Aş putea să vă arăt chiar acum cicatricile rămase de la bătăile lui”, a declarat actorul.

Foto: 2019

Un ajutor de nădejde i-a fost Michael Jackson, în casa căruia se refugia de fiecare dată când avea probleme cu tatăl lui. Relația lui Macaulay Culkin cu Michael a fost atât de strânsă încât actorul a fost ales nașul lui Paris, primul copil al artistului. 

 

Vezi si: Profil de celebritate - Tom Hardy
FULLSCREEN
Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum arată actorul din “Singur acasă” la 38 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO