Macaulay Culkin arată mai bine ca niciodată, la 38 de ani. Starul din Singur acasă a spulberat zvonurile că ar fi bolnav

Macaulay Culkin arată mai bine ca niciodată, la 38 de ani. Starul din Singur acasă a spulberat zvonurile că ar fi bolnav
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Octombrie 2018
Data actualizare: 10 Octombrie 2018
Celebrul actor din Singur acasă și-a făcut apariția marți la American Music Awards din postura de prezentator. Macaulay Culkin a impresionat pe toată lumea cu vitalitatea sa.

Îndrăgit la maximum pentru rolul din Singur acasă, Macaulay Culkin a intrat într-un con de umbră după 1994, an în care a jucat în Richie Rich. A revenit pe marile ecrane în 2003, după care a avut o perioadă de pauză din 2012 în 2015. În acest interval, actorul a slăbit foarte mult și și-a rărit aparițiile publice, alimentând zvonurile că ar fi bolnav, chiar pe moarte. Culkin a negat toate aceste bârfe, însă nu a putut ascunde faptul că în această perioadă a devenit dependent de substanțe interzise.

Marți, starul din Singur acasă, care a avut apariții publice rare din 2015 încoace, a fost gazda American Music Awards (AMA), un eveniment care se ține în SUA încă din 1973. Culkin a fost extrem de spontan și plin de viață, iar acest lucru a încântat publicul spectator de la gală. Din postura de prezentator al show-ului, Macaulay Culkin i-a înmânat lui Post Malone premiul pentru cel mai bun artist pop-rock al anului. În cadrul AMA Premiile sunt acordate în urma voturilor acordate de public și consumatorii de muzică.

Deși de vara trecută are o nouă iubită, Culkin a venit fără ea la decernarea premiilor AMA. Din 2017, el și actrița americană Brenda Song formează un cuplu, însă pe covorul roșu s-a lăsat fotografiat așa cum ne-am obișnuit cu toții că e: singur (acasă).

În 1998, la vârsta de doar 18 ani, Macaulay Culkin s-a căsătorit cu actrița Rachel Miner. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2002, an în care actorul a început o relație cu actrița Mila Kunis, care e cu șase ani mai în vârstă decât el. Însă, la jumătatea anului 2010, cuplul s-a destrămat.

A urmat perioadă confuză pentru actorul din Singur acasă, care a încercat să-și găsească un refugiu în muzică. În aprilie 2011 a fost distribuit în musicalul The Wrong Ferrari al lui Adam Green, film realizat exclusiv cu telefonul mobil. În decembrie 2013 și-a făcut debutul în trupa rock the Pizza Underground, cu care a început un turneu în ianuarie 2014. Din 2013, Culkin locuiește la Paris.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies