Macaulay Culkin, cu parul foarte lung, pe strazile din New York. Cum arata acum starul din "Singur Acasa"

Macaulay Culkin, cu parul foarte lung, pe strazile din New York. Cum arata acum starul din  Singur Acasa
Data: 31 Martie 2016
Macaulay Culkin, copilul minune al anilor '90, a fost surprins in urma cu putin timp de paparazzi pe strazile din New York. Look-ul lui aparte le-a atras imediat atentia angajatilor publicatiilor mondene.

Nu exista persoana care sa nu fi vazut seria "Singur acasa". In anii '90, Macaulay era cel mai iubit dintre pustii de la Hollywood, fiind un cunoscut apropiat al lui Michael Jackson.

Pentru o lunga perioada de timp, acesta a fost chiar si iubitul Milei Kunis, insa a pierdut tot din cauza abuzului de droguri. In urma cu numai cativa ani, presa il dadea ca si mort chiar, problemele lui de dependenta aducandu-l in stadiu critic. Macaulay a facut tratament insa si a revenit pe linia de plutire, ajungand sa arate astazi mai bine ca oricand.

Dupa o serie de aparitii ingrijoratoare pentru fani, fostul actor si-a descoperit echilibrul in viata, a renuntat la substantele ilegale si s-a apucat de muzica. Alaturi de formatia lui, The Pizza Underground, Macaulay sustine concerte in toata America de Nord si demonstreaza ca e un invingator.

In urma cu putin timp, jurnalistii l-au surprins pe star facand cumparaturile in cartierul East Village din New York si etalandu-si parul lung. Starul si-a lasat suvitele sa-i creasca pana la umeri si este aproape de nerecunoscut comparativ cu look-ul pe care il etala in urma cu numai cativa ani:

FULLSCREEN
Macaulay Culkin, cu parul foarte lung, pe strazile din New York. Cum arata acum starul din "Singur Acasa"
  • /



Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO