Macaulay Culkin îi ia din nou apărarea lui Michael Jackson: „Nici nu m-a atins”

Macaulay Culkin îi ia din nou apărarea lui Michael Jackson: Nici nu m-a atins
Macaulay Culkin era foarte apropiat de Michael Jackson. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Februarie 2020
Data actualizare: 12 Februarie 2020
Starul din „Singur acasă” l-a considerat întotdeauna un prieten pe Michael Jackson și i-a luat apărarea în scandalul de pedofilie.

Macaulay Culkin (39 de ani) a vorbit din nou despre bunul său prieten, Michael Jackson, într-un interviu acordat Esquire Magazine. Actorul din Singur acasă, care a petrecut mult timp la reședința megastarului pe vremea când era copil, a mărturisit că Michael nu s-a atins de el.

„Nu mi-a făcut niciodată nimic. Nu l-am văzut niciodată făcând ceva. Dacă s-ar fi întâmplat ceva, aș fi spus, sigur aș fi făcut-o. Dar nu, nu am văzut nimic, nu a făcut niciodată nimic”, s-a confesat actorul.

Când era doar un puști, Macaulay Culkin a făcut parte dintr-un grup de copii, azi celebri, care au petrecut timp în compania lui Michael Jackson, la reședința sa din Santa Barbara. Unii dintre ei au depus, ulterior, plângeri pentru abuz sexual.

În schimb, Macaulay Culkin insistă că prietenia sa cu Regele muzicii pop a fost una „normală”.

„La finalul zilei e ușor să zici că era un ciudat sau oricum îi mai spun ei, dar pentru noi doi nu era ciudat, noi eram prieteni. [...] Oamenilor li se părea neobișnuită prietenia noastră pentru că el era un superstar. Eu, pe de altă parte, eram foarte singur în perioada aia. Michael m-a înțeles pentru că și el se simțea foarte singur și tocmai de asta voia să se asigure că nimeni altcineva nu se mai simte așa”, a spus actorul Culkin în cadrul unui podcastului Inside of You al lui Michael Rosenbaum.

Culkin l-a descris pe Jackson drept un om „amuzant, amabil, fermecător, haios, foarte copilăros și foarte inteligent”. 

În 2003, lui Michael Jackson i-au fost atribuite 7 capete de acuzare de molestare a unor minori. În iunie 2005, megastarul a fost achitat de toate acuzațiile, însă în 2019, un documentar scandalos – Leaving Neverland – a redeschis rănile pe care familia lui Michael le credea închise.

Citește și: Un documentar controversat despre trecutul întunecat al lui Michael Jackson stârnește mânia familiei megastarului

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Românca Diana Rein, care a jucat în Singur acasă, la primul ei concert în țara natală
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies