Macaulay Culkin, in concert la New York. Cum arata pe scena fostul copil-minune din "Singur acasa", care n-a mai fost vazut la un eveniment de luni de zile

Macaulay Culkin, in concert la New York. Cum arata pe scena fostul copil-minune din  Singur acasa , care n-a mai fost vazut la un eveniment de luni de zile
Citeste mai mult despre: Macaulay Culkin, Singur Acasa,
Data: 16 Decembrie 2013
Dupa o serie de aparitii ingrijoratoare pentru fani, se pare ca fostul actor si-a descoperit echilibrul in viata. Macaulay a renuntat la droguri si s-a apucat de muzica.

Dupa succesul incredibil pe care l-a avut in copilarie cu rolul din "Singur acasa", Macaulay Culkin a evitat complet lumina reflectoarelor in ultimii ani de zile si si-a concentrat atentia asupra unui viciu infiorator, care l-a transformat atat de tare pe actor, incat era de nerecunoscut, spre disperarea fanelor, scrie site-ul perfecte.ro.

Dupa o lupta crancena cu drogurile, se pare ca actorul da semne de revenire, caci ultimele lui aparitii i-au surprins placut pe admiratorii lui si au fost o dovada clara a faptului ca Macaulay este un invingator si ca se va concentra in viitor asupra propriei persoane.

Mai nou, se pare ca vedeta si-a descoperit o adevarata pasiune in muzica si si-a infiintat chiar si o formatie, The Pizza Underground. Alaturi de colegii de trupa, Macaulay a sustinut aseara un concert intr-un club din Brooklyn, New York.

Fostul actor a cantat atat vocal, cat si la un instrument de suflat numit kazoo. La eveniment a fost si actuala lui iubita, Jordan Lane Price, care, spun vocile rele, seamana perfect cu Mila Kunis, fosta iubita a lui Macaulay. Dupa eveniment, cei doi au fost vazuti in ipostaze tandre in culise, iar paparazzi i-au surprins apoi luand un taxi impreuna.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO