Macaulay Culkin și-a schimbat numele. Cum îl cheamă acum pe starul din Singur acasă

Macaulay Culkin și-a schimbat numele. Cum îl cheamă acum pe starul din Singur acasă
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Ianuarie 2019
Nu a glumit! Actorul Macaulay Culkin, devenit celebru pentru rolul din filmul Singur acasă, și-a schimbat numele din buletin.

Starul din Singur acasă și-a provocat admiratorii acum o lună să-i găsească un al doilea prenume, care să-l înlocuiască pe cel pe care îl avea până acum. Macaulay Culkin, care a fost botezat și Carson, a considerat că cel de-al doilea prenume al său e „prea irlandez” și le-a cerut fanilor să voteze care e cel mai potrivit pentru a-i lua locul în buletin. Actorul le-a furnizat admiratorilor săi și niște variante, de unde puteau alege: Macaulay Culkin (da, acesta să fie cel de-al doilea prenume), Star Week, Kieran, TheMcRibsIsBack și Publicity Stunt

Peste 110.000 de oameni au votat pe site-ul său până în Ajunul Crăciunului, dată la care Culkin a anunțat care este rezultatul votului. Cu 60.990 de voturi obținute, prenumele „Macaulay Culkin” a fost lider detașat. Prin urmare, noul nume al actorului, care va figura în toate actele sale de identitate, va fi „Macaulay Macaulay Culkin Culkin”. Deplasat sau nu, gestul său a fost de natură să atragă și mai mulți admiratori pe conturile sociale ale starului.

Am fi votat și noi, însă pe site nu exista niciun buton în care să-i putem spune lui Macaulay Culkin că nu e nimic în neregulă cu prenumele lui. Carson e un nume care a fost utilizat pentru prima dată în ținuturile de graniță ale Scoției cu Anglia. Prima familie Carson a trăit în Dumfriesshire, unde a fost menționată familia lui Morris Carson, un executor judecătoresc din Insula Man. 

Citește și: Cum arată iubita lui Macaulay Culkin, căreia starul din Singur acasă i-a promis câțiva copiii drăguți

Carson este un nume care a fost purtat de-a lungul timpului de personalități din domenii diverse:  Andre Carson (congresman american), Ciaran Carson (poet și nuvelist nord-irlandez), Edward Carson (politician unionist irlandez), Jean Carson (actriță americană), Johnny Carson (diplomat american).  

FULLSCREEN
Macaulay Culkin și-a schimbat numele. Cum îl cheamă acum pe starul din Singur acasă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies