Mădălina Ghenea, dezlănțuită la o petrecere, alături de Jason Momoa. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi

Mădălina Ghenea, dezlănțuită la o petrecere, alături de Jason Momoa. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi
Citeste mai mult despre: Madalina Ghenea, Jason Momoa,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 30 Decembrie 2021
Data actualizare: 30 Decembrie 2021
Luna trecută, Jason Momoa a ajuns în tabloidele din întreaga lume, după ce s-a dat în spectacol la o petrecere organizată după premiera filmului House of Gucci, la Londra. De abia acum, Mădălina Ghenea a făcut public faptul că a patricipat și ea la petrecerea plină de VIP-uri și, mai mult, s-a distrat chiar alături de Momoa.

Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o imagine de la petrecerea House of Gucci, unde apare în cârca lui Jason Momoa, considerat cel mai sexy bărbat din lume. În fotografie mai apar încă 4 tineri, la fel de chipeși.

"Din seria cele mai tari evenimente din 2021. L-am cunoscut pe incredibilul Jason Momoa", a scris actrița.

La petrecerea cu pricina, Jason Momoa a dansat la bustul gol și, la plecare, s-a dat în spectacol în fața paparazzilor. Vezi VIDEO AICI.


De curând, Mădălina Ghenea a povestit despre experiența ei cu filmul House of Gucci. Vedeta a primit vestea că va juca în mega producția cu Lady Gaga într-un moment dificil din viața ei. “Aici în sală se află Teresa Razzauti, care mi-a confirmat în martie acest rol mult dorit printr-un email. Eram cu un job în străînătate, pentru a rezolva o problemă personală dificilă. În acel moment m-am gândit că probabil acel e-mail era mult mai mult decât o confirmare: era un mesaj, o încurajare de a merge înainte, de a privi spre viitor”, a spus Mădălina Ghenea.
 

digitALL STARS – COLIND
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!