• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, irezistibilă la premiera noului film al lui DiCaprio. Cei doi au avut o aventură în 2011

Mădălina Ghenea, irezistibilă la premiera noului film al lui DiCaprio. Cei doi au avut o aventură în 2011

Mădălina Ghenea, irezistibilă la premiera noului film al lui DiCaprio. Cei doi au avut o aventură în 2011

Mădălina Ghenea s-a alăturat celor mai frumoase femei din lume, la premiera noului film al lui Leonardo DiCaprio. Mult așteptatul Killes of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese, a fost văzut pentru prima oară la Festivalul de la Cannes, acolo unde vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea s-a alăturat unor nume mari, precum Naomi Campbell, Irina Shayk sau Salma Hayek. Româncă a fost irezistibilă într-o rochie maro, cu șliț adânc, care i-a pus în valoare picioarele sexy.  

Fermecate de look-ul vederei, fanele au căutat disperate să cumpere și ele acest model de rochie: “Îmi poți spune te rog ce rochie e? Am căutat-o pe toate site-urile și nu am găsit nimic”, i-a scris o fană.

Leo și Mădălina au avut o aventură în trecut, când paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările de la “Marele Gatsby”.  După DiCaprio, Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler. 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni