Madalina Manole, drama unui artist la Doamne de Poveste!

Madalina Manole, drama unui artist la Doamne de Poveste!
Citeste mai mult despre: Madalina Manole, Doamne de poveste,
Data publicarii: 11 Noiembrie 2011
Data actualizare: 11 Noiembrie 2011
Moartea ei a starnit reactii  in intreaga tara, luni in sir televiziunile au dezbatut cazul “Madalina Manole”, iar cearta dintre parintii artistei si sotul ei, Petru Mircea naste si acum discutii aprinse.

Duminica, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer le aduce celor de acasa portetrul artistei Madalina Manole, al celei supranumita “fata cu parul de foc”, al cantaretei care a facut celebre slagare precum “Fata draga, nu fi trista”, “Vreau sa te uit” sau “Jucatorul de iubiri”.

Intr-o emisiune emotionanta, persoane apropiate Madalinei vor vorbi despre cantareata care a marcat o generatie intreaga. Telespectatorii ii vor cunoaste pe cei care au inspirat-o si o cunosteau asa cum publicul nu reusea mereu sa o vada.

Intrebarea de pe buzele tututror; “Sa-si fi regizat Madalina Manole moartea, ca la Hollywood?” va incerca sa-si  afle raspunsul duminica , 13 noiembrie la “Doamne de poveste”, ACASA, intr-o editie-documentar in care artista este prezentata prin ochii poetului Lucian Avramescu, parintele ei spiritual si ai dirijorului Ionel Tudor, cel care a fost mentorul ei, alaturi de Mihaela Runceanu. "Madalina imi zicea ca sunt al doilea tata al ei, tatal spiritual. Eu am preluat-o de la taica'su care mi-a dat -o de mana de la Sala Sporturilor din Ploiesti la 15 ani, era eleva de liceu si canta impreuna cu Stefania Ghita, o fata blonda din Bacau".

Inainte de moartea ei, Madalina cauta motive ca sa-si poata explica de ce nu mai are succesul de altadata:  <<Odata mi-a dat un telefon, nu era mult inainte de necazul asta si a zis: "Nu vi se pare ca eu m-am uratit? Ca sunt urata?"... "Mai Madalina, tu esti nebuna? Cum Dumnezeu poti sa spui asa ceva, tu ai fost frumoasa si vei muri frumoasa chiar daca vei fi de 80 de ani, o sa fii o baba frumoasa, cum poti sa fii tu urata?"... Povestea asta indica niste caderi sufletesti legate tot de scena si i se parea ca nu o mai cheama, ca nu mai e in voga pentru ca nu mai e atat de frumoasa>>, spune Lucian Avramescu.

Cel care i-a compus nenumarate piese devenit hit-uri, compozitorul Ionel Tudor, isi aduce aminte cu drag de Madalina Manole. “Un copil in sufletul caruia ardea flacara de artist si mi-am dat seama de lucrul asta si de asta, impreuna cu Mihaela Runceanu am adus-o la noi la Scoala Populara de Arta si am reusit sa o canalizam exact pe genul muzical pe care ea si l-a dorit, ne-a convins foarte tare de la inceput pentru ca avea ce sa spuna si ne-am dat seama de lucrul asta. Muncea non stop si toata viata ei a muncit foarte, foarte mult... Era o femeie plina de initiativa, cu dorinte mari si chiar vroia sa arate ca la varsta la care era, era o femeie tanara si avea inca foarte multe de spus in domeniul muzical. Ca apoi sa aud nenorocirea care s-a intamplat, nici acum nu-mi vine sa cred", marturiseste compozitorul

Duminica, de la 16.30, la Doamne de poveste”, Ionel Tudor concluzioneaza de ce ar ar trebui sa-si aduca aminte oamenii atunci cand rostesc numele Madalinei Manole: ”Ramane o mare personalitate a muzicii usoare romanesti. Imi pare rau si imens de rau pentru destinul pe care l-a avut, nu merita acest destin! Pacat, mare pacat de... dar vedeti ce soarta! Mihaela Runceanu ce soarta a avut, Serban care s-a dus asa dintr-o data, ea, care nu merita sa plece... Sunt multi. Laura Stoica... Exista un destin pe care nu ai cum sa-l ocolesti, dar pacat ca se intampla unor oameni foarte, foarte buni, aici este dureros!"
 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies