Madalina Manole s-a sinucis! IML a stabilit cauza decesului! Trupului neinsufletit este depus la Sala Radio!

Madalina Manole s-a sinucis! IML a stabilit cauza decesului! Trupului neinsufletit este depus la Sala Radio!
Citeste mai mult despre: Madalina Manole, IML, moarte,
Data publicarii: 15 Iulie 2010
Data actualizare: 15 Iulie 2010
Cantareata Madalina Manole, care a incetat din viata in zorii zilei de 14 iulie, ar fi inghitit voluntar o substanta toxica puternica. Artista nu suferea de nicio boala si avea o greutate normala. Moartea ar fi survenit in cateva minute de la ingerarea lichidului.

11:50 Medicii legisti au incheiat necropsia in cazul Madalinei Manole, constatand ca aceasta s-a sinucis si ca nu suferea de boli grave, precum cancer, neexistand nicio suspiciune cu privire la cauza decesului artistei, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

"Nu exista niciun element care sa indice suspiciune ca nu a fost sinucidere. Madalina Manole nu avea nicio boala grava, respectiv cancer, care sa-i dea dureri mari asa cum s-a spus", au spus sursele citate.

Totodata, acestea au precizat ca lovitura la cap a fost provocata prin cadere.

Medicii-legisti recolteaza probe pentru examenul toxicologic, care va dovedi daca, pe langa substanta toxica deja gasita in organismul artistei, exista si alte substante ingerate. Rezultatele vor fi gata in 2-3 saptamani, au precizat sursele citate.

Citeste detalii despre moartea Madalinei Manole pe www.stirileprotv.ro!

Site-urile www.stirileprotv.ro si www.crimetime.ro au transmis, LIVE, ceremonia de depunere a trupului neinsufletit al Madalinei Manole la Sala Radio.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies