Madame Tussaud pare că l-ar fi reangajat pe sculptorul lui Ronaldo. Cum îi vede acesta pe Harry și Meghan

Madame Tussaud pare că l-ar fi reangajat pe sculptorul lui Ronaldo. Cum îi vede acesta pe Harry și Meghan
Data: 12 Decembrie 2018
Două statui din ceară care îi înfățișează pe Prințul Harry și Meghan Markle au fost dezvelite ieri la Madame Toussaud din Berlin.
Imaginile cu Harry și Meghan din ceară au devenit virale dintr-un motiv foarte vizibil: statuile lor nu au mare lucru în comun cu personajele din viața reală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A holiday party in Berlin, Germany thrown by #MadameTussauds have our favourite royals #MeghanMarkle and #PrinceHarry in attendance, their wax figures, anyway. But the figures are … something. The figures, unlike Meghan and Harry, probably ever, don jolly Christmas sweaters, with Harry rubbing Meghan’s pregnant tummy. Besides the pose, though, the figures themselves are a little odd. #BellaNaija BellaNaija.com

A post shared by BellaNaija (@bellanaijaonline) on

 
Nu e prima dată când Madame Tussaud stârnește o controversă. Muzeul a început seria statuilor care au foarte puțin în comun cu personajele din viața reală cu fotbalistul Ronaldo și a continuat cu Beyonce, Naomi Campbell, Selena Gomez și alte vedete pe care le poți vedea în galeria de mai jos (Getty).

Ronaldo

Beyonce

Naomi Campbell

600

Selena Gomez

Mark Zuckerberg

FULLSCREEN
Madame Tussaud pare că l-ar reangajat pe scultporul lui Ronaldo. Cum îi vede acesta pe Harry și Meghan
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO