Madonna a devenit Daenerys, Obama vedea episoadele înainte de lansare! Ce fac celebrităţile de dragul Game of Thrones

Madonna a devenit Daenerys, Obama vedea episoadele înainte de lansare! Ce fac celebrităţile de dragul Game of Thrones
Data publicarii: 15 Mai 2019
Data actualizare: 15 Mai 2019
Mai sunt câteva zile până când Game of Thrones va lansa ultimul episod. Fanii sunt în aşteptare, se fac previziuni, pariuri şi mulţi chiar îşi organizează programul în aşa fel încât, în orice parte a lumii s-ar afla, să îl vadă chiar în momentul difuzării. 

Una peste alta, serialul a creat un fenomen. Şi multe dintre celebrităţile internaţionale s-au înscris în fan club. Frumoasa Sofia Vergara e una dintre acestea. Pe contul ei de Instagram există numeroase fotografii care arată referinţe la serial. Actriţa iubeşte atât de mult seria încât, în momentul în care s-a lansat sezonul 8, a dat o petrecere tematică inspirată din poveste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We r readyyy GOT partyy!!!????????????

O postare distribuită de Sofia Vergara (@sofiavergara) pe


La rândul ei, Madonna şi-a arătat dragostea pentru serial încă din 2014, când a pozat costumată ca Daenerys, unul din personajele cheie. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Purim!!!!! All Hail All Queens! ##certainty

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe


Beyonce şi Jay Y sunt şi ei fani, iar Jay Z chiar i-a dăruit artistei... un ou de dragon procurat chiar de pe platourile serialului.

Un alt fan înrăit este Barack Obama, căruia se pare că i se permitea, în perioada când era preşedinte, să vadă anumite episoade înainte de lansare. Se pare ca serialul e îndrăgit şi de Casa Regală Britanică, reprezentată aici de Kate Middleton şi de Prinţul William. 

Pe PRO TV PLUS puteţi afla detalii din cuisele unui alt serial de succes în România:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies