Madonna a făcut un anunț care i-a întristat pe fani. Ce i-a nemulțumit pe admiratorii cântăreței

Madonna a făcut un anunț care i-a întristat pe fani. Ce i-a nemulțumit pe admiratorii cântăreței
Citeste mai mult despre: Madonna, video,
Data: 28 August 2019
Regina muzicii pop a făcut un anunț legat de startul turneului „Madame X".

Conform unui anunț făcut de promoterul Live Nation, Madonna a amânat startul turneului „Madame X", din cauza unor probleme cu elementele de producție specializate. Astfel, turneul va începe pe 17 septembrie la Opera din New York. Inițial turneul era programat să debuteze pe 12 septembrie. 

De asemenea, artista avea să susțină concerte pe 12 și 14 septembrie, însă acestea au fost reprogramate cu o lună mai târziu. Fanii care și-au cumpărat bilete vor primi banii înapoi, spun organizatorii.

Conform Variety, Madonna a spus că: „Madame X este o perfecţionistă şi doreşte să vă ofere o experienţă muzicală unică, magică. Ea a subestimat timpul necesar pentru a vă aduce această experienţă intimă şi îşi doreşte săe fie perfectă!!! Mulţumesc pentru înţelegere”.

Cântăreața va avea 17 show-uri în New York. După, turneul va continua în Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Philadelphia şi Miami.

„Madame X” este cel de-al 14-lea album de studio și va fi lansat de către Madonna pe 14 iunie, la nivel global. Primul track extras este lansat pe 17 aprilie, și este o colaborare cu superstarul columbian – Maluma. 

Albumul „Madame X” are o istorie culturală și în ceea ce privește locul în care a fost înregistrat, de-a lungul a 18 luni; vorbim de 4 teritorii, din Portugalia în Londra și până în New York și Los Angeles, iar Madonna a lucrat, printre alții, cu Mirwais, Mike Dean sau Diplo. 

Foto: Gettyimages

Vezi: Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California

FULLSCREEN
Madonna a făcut un anunț care i-a întristat pe fani. Ce i-a nemulțumit pe admiratorii cântăreței
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO