Madonna, dezamăgită de un articol din New York Times Magazine: „M-a făcut să mă simt violată”

Madonna, dezamăgită de un articol din New York Times Magazine: M-a făcut să mă simt violată
Citeste mai mult despre: Madonna, Madame x, New York Times, viol,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2019
Data actualizare: 06 Iunie 2019
Regina muzicii pop a ajuns pe prima pagină din New York Times Magazine, după un amplu interviu acordat publicației. Madonna s-a declarat dezamăgită de cum a fost scris articolul și a reacționat pe rețelele sociale.

„Să spun că am fost dezamăgită de articol ar fi o afirmație modestă (...) M-a făcut să mă simt violată”, susține Madonna într-o reacție acidă pe Instagram.

Regina muzicii pop a fost invitată de New York Times Magazine să vorbească despre viitorul ei album – Madame X – care va fi lansat la 14 iunie 2019. Însă, spune Madonna, jurnalista care a intervievat-o s-a concentrat pe a aborda teme „triviale” și „superficiale”, precum „etnia dublurii mele” și „materialul perdelelor mele”.

„Jurnalista care a scris acest articol a petrecut zile și ore și luni pe lângă mine și a fost invitată într-o lume pe care mulți oameni nu ajung să o vadă, dar ea s-a concentrat pe teme de discuție triviale și superficiale, precum etnia dublurii mele sau materialul perdelelor mele și nesfârșitele comentarii legate de vârsta mea, care nu ar fi fost menționată dacă aș fi fost bărbat (...) Îmi pare rău că am petrecut și 5 minute cu ea. Mă face să mă simt violată”, a scris artista.

Citește și: La 60 de ani, Madonna a arătat tot pe Instagram. Imaginea pe care a șters-o la câteva secunde de la publicare

Citește și: New York Fashion Week: Fiica Madonnei a debutat pe catwalk, într-o ținută sumară și complet neepilată

Madonna mărturisește că nu i se pare deplasat comentariul ei, având în vedere că „am fost violată la vârsta de 19 ani”. 

Artista a atacat și revista în sine, despre care spune că este „unul dintre părinții fondatori ai patriarhatului”.

„Iar eu spun – Moarte Patriarhatului țesut adânc în inima societății. Nu voi înceta niciodată să lupt pentru a-l eradica”, a mai scris Madonna.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies