Madonna își poate face de cap cu iubitul tinerel. Părinții lui i-au dat binecuvântarea

Madonna își poate face de cap cu iubitul tinerel. Părinții lui i-au dat binecuvântarea
Madonna are 61 de ani, iubitul ei doar 25 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Decembrie 2019
Celebra Madonna a avut o discuție serioară cu părinții actualului ei iubit, dansatorul Ahlamalik Williams, care e cu 36 de ani mai tânăr decât ea. Lucrurile s-au aranjat bine pentru cei doi amorezi.

Madonna a primit binecuvântarea din partea soților Drue și Laurie Williams, părinții iubitului ei. Cu doi ani mai tânăr decât Regina muzicii pop, tatăl lui Ahlamalik a dezvăluit într-un interviu acordat The Mirror că este un mare fan al Madonnei. 

Din punctul lui de vedere, fiul său poate avea orice relație vrea cu Madonna (61 de ani).

„Ne-a spus că este foarte îndrăgostită de el și că nu avem de ce să ne îngrijorăm, fiindcă va avea grijă de el”, a spus domnul Williams pentru sursa citată.

Acesta a recunoscut că între Madonna și fiul lui este o diferență de vârstă uriașă (36 de ani), însă a dezvăluit că fiul lui e fericit chiar și în aceste condiții.

FOTO: Profimediaimages.ro

Ahlamalik, care este dansator în trupa Madonnei, a devenit preferatul artistei. Cei doi s-au apropiat unul de celălalt după ce au plecat în turneu împreună. Relația lor durează de circa un an, însă a fost ținută la secret.

Săptămâna trecută, cei doi au fost văzuți în ipostaze intime în balconul unui hotel din Miami.

Părinții lui Ahlamalik spun că băiatul lor este atât de îndrăgostit încât e gata să se căsătorească cu Regina muzicii pop. Cu toate acestea, știe că Madonna trebuie să fie și ea de acord.

Madonna a fost mereu o femeie dorită și s-a bucurat de compania unor bărbați celebri. 

În perioada 1985-1989 a fost căsătorită cu actorul Sean Penn, iar între anii 2000-2008 a fost soția regizorului Guy Ritchie. Împreună au doi copii, unul natural și unul adoptat. Madonna mai are 4 copii adoptați.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Madonna a fost forțată să renunțe la 3 concerte din motive medicale

FULLSCREEN
Madonna își poate face de cap cu iubitul tinerel. Părinții lui i-au dat binecuvântarea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO